Nihal Candan Survivor 2016'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor'da bişey yapacak tiplerden değil gibi görünüyor çene ve kavga yapmaya gelmiş gibi duruyor. :D

@Yiğitt aynen az kaldi izleyip görecegiz bu yapi kredi bir kisiyi götürüyordu ya survivora halkin oylariyla o kim acaba biliyor musun :D

@Yiğitt bence de öyle cünkü orda birinci olan bir cocuk vardi bu yarismacilar arasinda yok tabi degistiyse bilemem birinci olan kisi :D

Ünlüler takımından 1-2 kişi hariç daha ünlü bence. SMS'lerde birinciliğe oynaması çok büyük ihtimal. Hatta oyunlarda da başarılı olursa şampiyon bile olabilir.

Semih inciye laf yetiştiremiyordu. Eğer İnci katılsaydı Semih'in algısını hep çürütücekti. Semih'e saf insanlar lazım ki hşndistan cevizini toplatsın, hindistan cevizini başkasına kırdırtsın gerekirse hindistan cevizini o yedirtsin:A hımbıllık yapacak:F

Benim İşte Benim Stilim'de sevdiğim en iyi yarışmacıydı. :Z @ABAY_06 Kanka kadın adayımız belli, bu sefer de sen benim adayımı destekle. :)

Semih inciye laf yetiştiremiyordu. Eğer İnci katılsaydı Semih'in algısını hep çürütücekti. Semih'e saf insanlar lazım ki hşndistan cevizini toplatsın, hindistan cevizini başkasına kırdırtsın gerekirse hindistan cevizini o yedirtsin:A hımbıllık yapacak:F
Ya o değilde ben Semih'in performansını çok merak ediyorum.:F Çünkü Ütopya'da yani oturdu hep öyle çokta çalışmadı yani. :D

Ya o değilde ben Semih'in performansını çok merak ediyorum.:F Çünkü Ütopya'da yani oturdu hep öyle çokta çalışmadı yani. :D
Onu diyorum bende:F hayır paşam güneş altında da kalamıyor. Gölgelik yaptıracak millete, milleti himayesi altına alması için saf insanlar gerekli:F inci bunu yemezdi. İnci herkesi kendi tarafına çekerdi. Bakalım bekliyorum Semih'in beyin amelşyatını:F anladın mı fragmandaki o son sözle ne demek istediğini:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,324
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato