Survivor 2016 | Tanıtım Fragmanı | Gönüllüler | TV8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,018
Puanı
1,061
Her sene büyük ilgiyle izlenen, yapımcılığını Acun Medya'nın yaptığı Survivor bu sene de gümbür gümbür geliyor.

7 Şubat Pazar akşamı ekranlara merhaba diyecek olan yarışma programının ilk tanıtım fragmanı bugün yayınlandı.

Ünlülerden sonra Gönüllülerden oluşan bir fragman yayınlayan Acun Medya bu sene de en iddialı projesi olan Survivor'da geçen seneki All Star reytinglerini devam ettireceğinin sinyalini verdi.

Gönüllüler kadrosunda İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk olacak.

İşte Gönüllüler kadrosundan oluşan o ilk fragman:

Oha beee Gönüllülere bakın, yiyeceğim yaa. :Z

Şu asillerin hepsini Gönüllülerde toplayan Acunumu tebrik ediyorum, Nihal Candan mükemmel olmuş. :D Gelsin kavgalar, eğlenceler... @Ahmad

Semih sonda çok itici durmuş. :T: @Maskeli Fedai @Harunnn60

Ünlülerin ünsüz ama gönüllü, Gönüllülerin ise gönülsüz ama ünlü olduğu bir Survivor daha izleteceği için Acuna kendi adıma teşekkür ediyorum.

Gönüllüler Ünlülerden daha ünlü. :)

Nihal haric güzel bir takim gibi görünüyor özellikle semih baya olay cıkartacak gibi duruyor :D

@Yiğitt nihal cok agir bir kız zaten oyunlarda basarili olacagini düsünmüyorum reyting icin biraz kalir sonra elenir merak etme sampiyonluk sansi yok :F

Oha beee Gönüllülere bakın, yiyeceğim yaa. :Z

Şu asillerin hepsini Gönüllülerde toplayan Acunumu tebrik ediyorum, Nihal Candan mükemmel olmuş. :D Gelsin kavgalar, eğlenceler... @Ahmad

Semih sonda çok itici durmuş. :T: @Maskeli Fedai @Harunnn60
Oha süper olmuş. Oyunlarda pek birşey yapamaz gibi ama kavgalarıyla kalır baya. :D
Maria da olacaktı haberi vardı diye hatirliyorum. Demek ki doğru değildi. :D

Ütopya'dan 2 kişi katılıyor biri Ünlü biri Gönüllü bu nası bir saçmalıktır ya. :F