Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Reyting sonuçları bekledigimden iyi seyirci hala vazgeçmiyor haftaya tum guruplarda yukselis yasariz ama artik lutfen vadiye yakisir bolumler izleyelim dunku bolum gibi bolumler birinci olsada 10 reyting alsada buna sevinemem
Haftaya ne olacak ki bu kadar emin konusuyosunuz ?

hiç üşenmedim kim nekadar süre almış dünkü bölümde onu hesapladım bölüm tam 2 saat yanı 120 dakıka

yusuf 45 dakika
polat 35 dakıka
asya ise 17 dakika süre almışlar

yusuf polatı geçmiş fark bile atmaya başlamış 45 dakıka nedir ayoll 1.başrol yusuf olmuş kaşla göz arasında hayırlısı olsun ayrıca koskoca polat alemdar 120 dakıkalık dizide kendi dizisinde sadece 35 dakıkacık rol alabilmiş asya bile 17 dakıkayla oda polatı yakında geçeceği yönünde baya yol kat ediyor 🙂🙂🙂
@china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @batuhankaralar @Master.1000 @DoğuEşrefoğlu @34rcp44 @papuleoo @takas

@Castei

hiç üşenmedim kim nekadar süre almış dünkü bölümde onu hesapladım bölüm tam 2 saat yanı 120 dakıka

yusuf 45 dakika
polat 35 dakıka

yusuf polatı geçmiş fark bile atmaya başlamış 45 dakıka nedir ayoll 1.başrol yusuf olmuş kaşla göz arasında hayırlısı olsun ayrıca koskoca polat alemdar 120 dakıkalık dizide kendi dizisinde sadece 35 dakıkacık rol alabilmiş asya bile 17 dakıkayla oda polatı yakında geçeceği yönünde baya yol kat ediyor 🙂🙂🙂
@china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @batuhankaralar @Master.1000 @DoğuEşrefoğlu @34rcp44 @papuleoo @takas

@Castei
Ben daha fazla bekliyordum :)

Ben daha fazla bekliyordum :)
ayy işte diğerlerie fehmi kean karun ariel falan öyle dağılıp gitmiş bunlardan başka birşey görmüyoruz zaten çok kısır döngü var yusuf gidiyor asya geliyor o gidiyor fehmi gleiyor kenan sonra tekrar yusuf tekrar asya fehmi işte aradada yarım saatcık polat yüzünü gösterebiliyor fırsat buldukça :F:F:F

yusuf 45 dakika
polat 35 dakıka

@Castei
Başrolü geçmesi sıkıntı değil İskender de geçiyordu ama geçene bakmak lazım Yusuf :D :F

ayy işte diğerlerie fehmi kean karun ariel falan öyle dağılıp gitmiş bunlardan başka birşey görmüyoruz zaten çok kısır döngü var yusuf gidiyor asya geliyor o gidiyor fehmi gleiyor kenan sonra tekrar yusuf tekrar asya fehmi işte aradada yarım saatcık polat yüzünü gösterebiliyor fırsat buldukça :F:F:F

O değilde geçen sezon Fehmi'nin bir ağırlığı vardı bu sezon içini boşalttılar adamın resmen, aile babasına döndürdüler adamı.

yusuf 45 dakika
polat 35 dakıka

@Castei
Bence çok az yusuf gibi bir efsanenin süresi bir saatten az olmamalı panayı kınıyorum. Aslında suç bizde akif reisin kıymetini bilemedik hatta bir ara konuşmada akif ölürse yeni hedefimiz rol kabızı yusuf olacak demiştim maalesef o benim tahminimden de öte geçti [emoji30]

O günkü heyecandan gram eksilmeden izliyorum nasıl bir dizisin sen bee..