Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga cidden sabahki senin o seyrettigin Zazanin sahnesi bile bu sezona tek gecer yabu senaristler torpilli heralde ya da az paraya çalışıyolar yoksa şu sahnelere göz yummalarını anlamıyorum.
Ama sahneler cok bogucuSahnelerin müzik seçimi muazzam eski muziklerimiz efsane yaa..
sende öyle bi yerde aç dedin ki ne güzel sahneydi tam koltuğa yayılıyodum bitti.Aga cidden sabahki senin o seyrettigin Zazanin sahnesi bile bu sezona tek gecer ya
ya bu dizide benim gözüm aynurayı arıyor.
Aynen mezarlık sahnesini yıllardır istiyorum git bi fatiha oku biz de eskileri yad edelim be adam. Bu kadar vefasızlık olmaz.Polat bir git Mematinin Abdulheyin mezarina ya
Sen bi Vadiye bastan baslasan ben neler kacirmisim diye kahredersin kendinisende öyle bi yerde aç dedin ki ne güzel sahneydi tam koltuğa yayılıyodum bitti.
Gene YusufAynen mezarlık sahnesini yıllardır istiyorum git bi fatiha oku biz de eskileri yad edelim be adam. Bu kadar vefasızlık olmaz.
dışardan bi izleyiciyim sadece ben bile rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.Yaramızı deşme..
Yine geçen haftadan farkı yok bölümün. Yusuf Zeynep gidiyor, Gölge çıksa da bari oradan kurtarsak...
bari çarpılsaAhahaha mezar dedik mezarlık geldi