Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga bana reyting icin yapilmiyor gibi geldi bizim tv tarihinde 60 dakikalık dizimiz var mı ki saatide mağlum idare etsin yeter bir tanıtım çıksada baksak zira artık bu dizileri gormekten biktimaga survivor bu sene yüksek reyting alamayacak bence dizi iyiyse tutar
hee birde edho ı vadiyle falan kıyaslamak falan bu cümle bile hakaret olur ne kıyası çakmalar asıllarını yüceltir sadece![]()
Kaç kb/s ile indiriyosun aga hız nasıl malumat ver hele@Master.1000 aga utorrent i kapattiysan acsana baglandim o kapali oldugu icin indirme olmuyor
Aga ocak sonu dedilerde yetişmez belki şubat sonu her bölüm 60 dakika olacakmış pazar günleri 23:00 de yayinlanacakmis dedigin gibi reyting olarak sıkıntı yasamasi cok muhtemel
Aga Edhoda da Vadide ki gibi derinlik yok gitse gitse en fazla 4-5 sene giderBoynuz kulağı geçmesin![]()
Dur daha indirmedik ama video boyutlari bende ki gibi 500 mbdan yukariKaç kb/s ile indiriyosun aga hız nasıl malumat ver hele![]()
Hacı Memati öldükten sonraki sezonlar sana göre öyle olabilir ama bana göre İskenderli sezonları kıyaslarsam o sezonlara hakaret etmiş olurumaga survivor bu sene yüksek reyting alamayacak bence dizi iyiyse tutar
hee birde edho ı vadiyle falan kıyaslamak falan bu cümle bile hakaret olur ne kıyası çakmalar asıllarını yüceltir sadece
aga 10.yıldı ama mematiden sonraki sezon iskenderli sezonla yarışabilecek müthiş bir sezondu
memati öldükten sonra 14.5 reyting aldık ama onlarca bölüm sonra 15-16 reytingi gördük o nasıl olacak
hadiadam öldü 1-2-3 bölüm olur anlarsın hani bırakmışlardı 2 katına çıktı izleyicinedeni senaryodur o sezon vadinin reytingleri çok yüksekti sürekli
inş aga konusu falan dikkat çekici farklı zten bu ekipten kötü bir iş zor çıkarSüresi muhteşem miş.. yayın saati de çok uygun. Umarım bize Kara Kutu'yu aratmaz.
@Master.1000 aga utorrent i kapattiysan acsana baglandim o kapali oldugu icin indirme olmuyor
bunu bir şaka olarak algılıyorum sadeceBoynuz kulağı geçmesin![]()
Derinlik yaratılır hacı şimdilik gerek yok diye düşünüyorlardırAga Edhoda da Vadide ki gibi derinlik yok gitse gitse en fazla 4-5 sene gider
Aynen indirene kadar acik durmasi gerekiyor. Gerekirse ben indirip indirip arkadaslarlarla paylasirim aga sorun degilİndirene kadar açık mı durması lazım.. bilgisayarı kapattım malesef. Sadece bağlanmak için gerekiyorsa açim hemen tekrar. Tapatalk üzeri yazıyorum.
Bizde ölümüne EDHO'cıyız ulanbunu bir şaka olarak algılıyorum sadece
vadinin hangi yönünü övsek az kalır her bir karakterin müthiş hikayesi senaryosu bir daha gelmeyecek üstad oyuncuları eşsiz müzikleri (edho müzikleri rezil durumda) eşsiz raconları replikleri kırılamayacak rekorları bulunmayacak fanları
senin karakterlerin oyuncuların bile araklama iken neyi geçiyorsun agaaabak 2 övdük diye dizinin fanı sanmayın biz ölümüne vadiciyiz ulan!
![]()
Aynen aga sen ilk 4ü indir zaten ne kadar çok kişide olursa upload hızı artar torrentin olayı o sen devam et indirmeyeAynen indirene kadar acik durmasi gerekiyor. Gerekirse ben indirip indirip arkadaslarlarla paylasirim aga sorun degil
aga damarıma basıyorsun napalımBizde ölümüne EDHO'cıyız ulanha ha ulan hacı şaka yapıyorum senin bu tepkilerin güldürüyor
![]()
Hacı ne sınavın varaga damarıma basıyorsun napalımbak yarın 3 tane sınavım var laf yetiştiriyorum sana burda
@Polat Şaşmaz la olum adamı uğraştırma ya sonra yaparsın![]()
biliyorum aga sınavım olmasa bende sana takılmak isterdim ama malesefHacı ne sınavın varTakılıyorum hacı sen beni bilmiyor musun ?
senin kadar vadici olmasakta bizde vadiciyiz
![]()
Allah yardımcın olsun hacıbiliyorum aga sınavım olmasa bende sana takılmak isterdim ama malesefformasyon sınavları aga ya
estağfurullah herkes kendine göre bilemeyiz kim ne kadar vadici![]()
Allah yardımcın olsun hacı. Paranın ve İmanın kimde olduğu bilinmez ama vadicilik dediğinde kimin vadici olduğu bilinir bknz: sen
![]()
Buralardayız hacıtamam aga daha fazla gaza getirme hadi iyi geceler
formundasın maşallah seni hep böyle görmek istiyoruz
![]()