Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga o konular zaten rezil konular ilk bölümlerini pek izlemedim karım yamalak ama bu diziyi reaksiyonla falan karıştırmamak lazım çakır var öncelikle birçok vadi oyuncusu var reytingi garanti gibi bişeydi zaten üstüne raci ve bahadırda eklenince tutmaması imkansız gibi bişeydi

bu şekilde giderse 15 i bile geçebilir aga
Hacı bu reytinglerin çoğu vadi kitlesinden geliyor.Çevreme ve internete bakıyorum butün vadi kitlesi bu diziye destek veriyor yeni vadi olarak görüyorlar .

@takas aga herkesin fikridir ben birşey diyemem artık senin de fikrin böyleyse sana da birşey demem zevk meselesi 🙂
aga yapma böyle yorumlar vadi bir coşsun bunların alayını ezer geçeriz ama bu şekilde olmaz
o kadar çok şey yazdık ki hiçkimsenin olacakları görmüyor olması inanılmaz takmıyor adamlar bizimde elimizden artık hiçbirşey gelmiyor her hafta aynı hikaye zeyneptir yusuftur millet bıktı artık ama hala aynı doğrultudan şaşmıyolar hiçbir çaba yok
eğer böyle devam edecekse ki edemeyizde vadimizin güzel bir finalle noktalanması şart
reyting yüzünden bitersek çok ama çok koyar

aga o konular zaten rezil konular ilk bölümlerini pek izlemedim karım yamalak ama bu diziyi reaksiyonla falan karıştırmamak lazım çakır var öncelikle birçok vadi oyuncusu var reytingi garanti gibi bişeydi zaten üstüne raci ve bahadırda eklenince tutmaması imkansız gibi bişeydi

bu şekilde giderse 15 i bile geçebilir aga
Hikaye anlamında kıyasladım ki bence Reaksiyon daha bi bana hitap eden bir diziydi edhodan daha iyiydi bence. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben diziyi oyuncuların kalitesine göre izlemedim zaten ilk başta. Karı kız muhabbeti beni sarsaydı devam ederdim. Raci de bütün Vadi eskilerini topladı efsane isimleri isimler üzerinden de çok reyting aldı. Ne diyelim hayırlısı madem ki burda daha çok reyting daha çok para var Allah daha çok versin diyelim :)

Hacı bu reytinglerin çoğu vadi kitlesinden geliyor.Çevreme ve internete bakıyorum butün vadi kitlesi bu diziye destek veriyor yeni vadi olarak görüyorlar .
bu diziyi izleyen her bir Allah ın kulu vadi izlemiş adamlardır zaten kimden gelecek başka kitle
dizinin senaristi yapımcısı yönetmeni oyuncularının yarısı teknik ekibin yarısı vadinin başka ihtimal mi var :D ulan karakterler bile bizden şahin ağayı aynen aldılar insan mehmet ağa falan yapar hiç değilse :kiki:

bu diziyi izleyen her bir Allah ın kulu vadi izlemiş adamlardır zaten kimden gelecek başka kitle
dizinin senaristi yapımcısı yönetmeni oyuncularının yarısı teknik ekibin yarısı vadinin başka ihtimal mi var :D ulan karakterler bile bizden şahin ağayı aynen aldılar insan mehmet ağa falan yapar hiç değilse :kiki:
Ben EDHO bu reytinglerin kadın sahnelerinden olduğu için bu kadar yüksek olmasına inanmıyorum vadinin devamı olarak görüyor herkes diye düşünüyorum :D

Hikaye anlamında kıyasladım ki bence Reaksiyon daha bi bana hitap eden bir diziydi edhodan daha iyiydi bence. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben diziyi oyuncuların kalitesine göre izlemedim zaten ilk başta. Karı kız muhabbeti beni sarsaydı devam ederdim. Raci de bütün Vadi eskilerini topladı efsane isimleri isimler üzerinden de çok reyting aldı. Ne diyelim hayırlısı madem ki burda daha çok reyting daha çok para var Allah daha çok versin diyelim :)
Hacı reaksiyonda tuttu tutmasına ama senaryosu çok sağlam olmasına rağmen konu basit olmadığı için halkımız basit konuları sevdiği için sonradan dizi düştü yoksa dediğin gibi Reaksiyon çok kaliteli bir işti yazık oldu .Oyuncuları dediğin çok iyi oyunculardı ama başroldeki adam İbrahim Çelikol hariç :D

Son düzenleme:
Ben EDHO bu reytinglerin kadın sahnelerinden olduğu için bu kadar yüksek olmasına inanmıyorum vadinin devamı olarak görüyor herkes diye düşünüyorum :D
Aga bu da bir etken hepsi birleşip bu reytingleri alıyor zaten. Mesela eskiden Vadi izleyip bırakmış bir grup var onlar da izliyor sorsan vadiyi niye bıraktın diye "polat alemdar bir türlü ölmüyor ya dizi artık baydı" diyen bir beyin fukarası kitle bu. Artı yine eskiden Vadi izleyen Çakır fanatiği kitle ki bunların çoğu Çakır öldükten sonra diziyi bırakan tayfa. Kalanlar da kadın seyirci ve entrikadan hoşlanan aksiyon sevmeyen bir grup erkek seyirci. Yani senin anlayacağın bu izleyici skalasının harmanlanmış hali edhoyu bu kadar yukarda tutuyor. Ama benim izlememe nedenim başka ben açıkçası Vadiden emareler göremiyorum karekterlerden başka.

Hacı reaksiyonda tuttu tutmasına ama senaryosu çok sağlam olmasına rağmen konu basit olmadığı için halkımız basit konuları sevdiği için sonradan dizi düştü yoksa dediğin gibi Reaksiyon çok kaliteli bir işti yazık oldu .Oyuncuları dediğin çok iyi oyunculardı ama başroldeki adam İbrahim Çelikol hariç :D
Aynen ben pek böyle halktan uzak olmayı sevmem ama dizi çok ağırdı senaryo bakımından. Yani belli bir eğitim düzeyinin üstune hitap ediyordu çok elitist bir tespit oldu ama maalesef durum bu :D

Aga bu da bir etken hepsi birleşip bu reytingleri alıyor zaten. Mesela eskiden Vadi izleyip bırakmış bir grup var onlar da izliyor sorsan vadiyi niye bıraktın diye "polat alemdar bir türlü ölmüyor ya dizi artık baydı" diyen bir beyin fukarası bir kitle bu. Artı yine eskiden Vadi izleyen Çakır fanatiği kitle ki bunların çoğu Çakır öldükten sonra diziyi bırakan tayfa. Kalanlar da kadın seyirci ve entrikadan hoşlanan aksiyon sevmeyen bir grup erkek seyirci. Yani senin anlayacağın bu izleyici skalasının harmanlanmış hali edhoyu bu kadar yukarda tutuyor. Ama benim izlememe nedenim başka ben açıkçası Vadiden emareler göremiyorum karekterlerden başka.

Aynen ben pek böyle halktan uzak olmayı sevmem ama dizi çok ağırdı senaryo bakımından. Yani belli bir eğitim düzeyinin üstune hitap ediyordu çok elitist bir tespit oldu ama maalesef durum bu :D
Çakır karekteri bu ülkede dizi karekteri olarak cenazesi yapılan tek karekter :) Mematiden de Abdülheyden de reytingi fazla olduğu için bu oranları alıyor diye düşünüyorum . Raconundan tut konuşmalarından tut oyuncularından tut herşeyi vadiyi anımsatıyor açıkcası ben izlerken EDHO diye değilde'' KURTLAR VADİSİ 2'' olarak izliyorum :)

@-KADİR- hacı sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında :) ?

Çakır karekteri bu ülkede dizi karekteri olarak cenazesi yapılan tek karekter :) Mematiden de Abdülheyden de reytingi fazla olduğu için bu oronları alıyor diye düşünüyorum . Raconundan tut konuşmalarından tut oyuncularından tut herşeyi vadiyi anımsatıyor açıkcası ben izlerken EDHO diye değilde'' KURTLAR VADİSİ 2'' olarak izliyorum :)
Olabilir dediğim gibi zevk ve nasıl izlediğinle alakalı. Mesela Vadi gözüyle bakamamamın nedeni edhoda gündemle ilgili bişey göremedim siz izliyorsunuz varsa öyle derinlemesine bir analiz yazın yani. Şahsen izlemediğim için merak ediyorum. Vadi bu leş haliyle bile çok damar konulara yüzeysel de olsa değiniyor hala..

Çakır karekteri bu ülkede dizi karekteri olarak cenazesi yapılan tek karekter :) Mematiden de Abdülheyden de reytingi fazla olduğu için bu oranları alıyor diye düşünüyorum . Raconundan tut konuşmalarından tut oyuncularından tut herşeyi vadiyi anımsatıyor açıkcası ben izlerken EDHO diye değilde'' KURTLAR VADİSİ 2'' olarak izliyorum :)

@-KADİR- hacı sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında :) ?
Hangi konuda aga edho ise benden uzak olsun sadece karekterler ve oyuncular vadiyle alakali hiçbir sekilde vadiyle alakası olamaz çok net klasman farkı var birde turleri farklı vadiyle kiyasi dahi vadiye hakaret olarak kabul ederim izleyenlere iyi seyirler ; birde ben psikopatım birisi vadiyle bir diziyi kıyas falan etmeye kalksın tüylerim diken diken olur bende de böyle işte

@Polat Şaşmaz

Kurtlar Vadisi - 1. Bölüm (sinegraf);
Kurtlar Vadisi - 2. Bölüm (sinegraf);
Kurtlar Vadisi - 3. Bölüm (sinegraf);
Kurtlar Vadisi - 4. Bölüm;
Kurtlar Vadisi - 5. Bölüm (sinegraf)

µTorrent
http://www.file-upload.net/******-11231118/KurtlarVadisi-Sinegraf1.rar.html
Simdi bakiyorum aga

Hangi konuda aga edho ise benden uzak olsun sadece karekterler ve oyuncular vadiyle alakali hiçbir sekilde vadiyle alakası olamaz çok net klasman farkı var birde turleri farklı vadiyle kiyasi dahi vadiye hakaret olarak kabul ederim izleyenlere iyi seyirler ; birde ben psikopatım birisi vadiyle bir diziyi kıyas falan etmeye kalksın tüylerim diken diken olur bende de böyle işte
Hacı sakin ol kıyaslama yapmıyorum :D vadiye benziyor mu diye sormuştum ?

Helal olsun aga başından beri neyse o çizgide devam ediyorsun. Ben de sana izlemiyorum demiştim dun tvde bisey yoktu maçtan sonra sonlarına baktım sadece. Yani hala izlemiyorum bilesin :)

@-KADİR- '46' dizisi nezamana? Kanal seçimi doğru olmuş ama olur şubatta felan başlarsa çok kötü olabilir. Artık bir iki haftaya tüm seyirci dominike bağlanır.

Olabilir dediğim gibi zevk ve nasıl izlediğinle alakalı. Mesela Vadi gözüyle bakamamamın nedeni edhoda gündemle ilgili bişey göremedim siz izliyorsunuz varsa öyle derinlemesine bir analiz yazın yani. Şahsen izlemediğim için merak ediyorum. Vadi bu leş haliyle bile çok damar konulara yüzeysel de olsa değiniyor hala..
Haklısın hacı öyle siyasi düşünceler veya gündeme özel konuları işlemiyorlar

aynen öyle ondan bu oranları alıyor zaten
reaksiyon da güzeldi ama çok karışıktı senarist ki en karışık konuyu bile herkesin anlayacağı şekle sokabilmeli yoksa başarısız olmuştur.
@DoğuEşrefoğlu tarihin en büyük yalanıdır çakır ölünce bıraktım yalanı :D o vadiyi bırakmak bir kere imkan dahilinde olamaz kimse bişey bırakmadı aksine reytingler artarak devam etti vadi
aynı yalan mematiden sonra da dolaşmaya başladı ortalıkta memati ölünce bıraktım yalanı :D memati öldüğü bölüm 8 küsür reytingle sezon finali yapan vadi 10.yılında müthiş senaryosuyla 16.02 rtg ile tns total dizi rekorunun hala sahibidir.

Alakası yok bence daha nasıl diyeyim aga 😀
Aldım cevabımı ben hacı :D

aynen öyle ondan bu oranları alıyor zaten
reaksiyon da güzeldi ama çok karışıktı senarist ki en karışık konuyu bile herkesin anlayacağı şekle sokabilmeli yoksa başarısız olmuştur.
@DoğuEşrefoğlu tarihin en büyük yalanıdır çakır ölünce bıraktım yalanı :D o vadiyi bırakmak bir kere imkan dahilinde olamaz kimse bişey bırakmadı aksine reytingler artarak devam etti vadi
aynı yalan mematiden sonra da dolaşmaya başladı ortalıkta memati ölünce bıraktım yalanı :D memati öldüğü bölüm 8 küsür reytingle sezon finali yapan vadi 10.yılında müthiş senaryosuyla 16.02 rtg ile tns total dizi rekorunun hala sahibidir.
Hacı Memati öldüğü için o reytingi aldı yoksa o sezonun ilk bölümü müthiş olduğu için değil :D.

@-KADİR- '46' dizisi nezamana? Kanal seçimi doğru olmuş ama olur şubatta felan başlarsa çok kötü olabilir. Artık bir iki haftaya tüm seyirci dominike bağlanır.
Aga ocak sonu dedilerde yetişmez belki şubat sonu her bölüm 60 dakika olacakmış pazar günleri 23:00 de yayinlanacakmis dedigin gibi reyting olarak sıkıntı yasamasi cok muhtemel

aga survivor bu sene yüksek reyting alamayacak bence dizi iyiyse tutar

hee birde edho ı vadiyle falan kıyaslamak falan bu cümle bile hakaret olur ne kıyası çakmalar asıllarını yüceltir sadece :kiki:

Aldım cevabımı ben hacı :D

Hacı Memati öldüğü için o reytingi aldı yoksa o sezonun ilk bölümü müthiş olduğu için değil :D.
aga 10.yıldı ama mematiden sonraki sezon iskenderli sezonla yarışabilecek müthiş bir sezondu
memati öldükten sonra 14.5 reyting aldık ama onlarca bölüm sonra 15-16 reytingi gördük o nasıl olacak
hadiadam öldü 1-2-3 bölüm olur anlarsın hani bırakmışlardı 2 katına çıktı izleyici :D nedeni senaryodur o sezon vadinin reytingleri çok yüksekti sürekli

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking