19 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte fark-ı meryem kıvançlı kuzeyde pt 2 de 1.1 milyon reklam geliri vardı oyncu farkı :A
neyse türkiye geriye mi gidiyor ne my starda hiçbir program izlenmezken geçip 2.35 milyon reklam geliri elde ediyordu şimdi en iyisi 2 milyona yaklaşamaıyor :F

bizde sümbül ağa var kesme işlerinden en iyi o anlar kurban gitmeyin arada:A
Neyse, o zamanlar Star'a geçtiği için üzülmüş müydün? :A

düşecek diye korkmuştum ama düşmedi :F
Düşmüştü ya sanki 11 civarına inmişti. (b) Hatta eski konulara bakarken hatırlıyorum biri Mahoni'ye yazmıştı Star MY'yi de düşürdü diye. :F Show'dayen TOTAL'de 16 - 17 reyting almışlığı da var biliyorsun. :A

Düşmüştü ya sanki 11 civarına inmişti. (b) Hatta eski konulara bakarken hatırlıyorum biri Mahoni'ye yazmıştı Star MY'yi de düşürdü diye. :F Show'dayen TOTAL'de 16 - 17 reyting almışlığı da var biliyorsun. :A
o ilk sezondu :F 2.sezonun totiş ortalaması 12.5 ilk sezon 15.5 :F ayrıca 2.sezonun çoğu reytingi resmi değil sbt reytingi :F

Veriler belli olmuş, Kanal D tüm gruplarda 3. sırada ve Star'ı sollamış. :A
Pelin batırdı resmen aydın doğan müdahale ettti ben seyrediyorum dedi yardımcısı harun gelmese gittiğim berbere haberleri olmayacaktı snn kuaförde arka sokakları seyrediyor resmen şans

Veriler belli olmuş, Kanal D tüm gruplarda 3. sırada ve Star'ı sollamış. :A
Pelin batırdı resmen aydın doğan müdahale ettti ben seyrediyorum dedi yardımcısı harun gelmese gittiğim berbere haberleri olmayacaktı snn kuaförde arka sokakları seyrediyor resmen şans

Son düzenleme: