Nerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.sana kim bakar be meme yok bişi yok![]()
Nerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.sana kim bakar be meme yok bişi yok![]()
o iskeletten bişi çıkmaz çıksa @Çiğdem- atılırdı üstüneNerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.![]()
Öff iki de bir aynı ismi örnek verip durma benle konuşurken. İskelet gibi değilim maşallah 67 kilo.o iskeletten bişi çıkmaz çıksa @Çiğdem- atılırdı üstüne![]()
gayet iyi bence adım adım artmak en iyisi"Gecenin Hariim Sultan'ı"nın hali ne öyle @xemrexxx![]()
demek ki kemiklerin iriÖff iki de bir aynı ismi örnek verip durma benle konuşurken. İskelet gibi değilim maşallah 67 kilo.![]()
1.77gayet iyi bence adım adım artmak en iyisi
demek ki kemiklerin irigerçi boyun 1.75 falansa zayıf sayılırsın
![]()
zayıfsın o zaman
Hız önemlidir hayatta.zayıfsın o zamanne hızlı cvp veriyon böyle adeta ben 2
![]()
Aynen bugün sonuçları görünce aklıma Bedel geldi. GK malesef bu senaryoyla çok yükselemez hatta Bedel gibi düşecek.Gecenin Kraliçesi yükselmiş tebrikler fakat umarım "2. Hafta Sendromu" yaşamaz bazı diziler 2. bölümde o gazla yükselip bir sonraki hafta düşüyor mesela @ozgur2113'un Sedefciğinin dizisi, bizim Mayıs Kraliçesi böyle oldu. Ben bu olaya 2. Hafta Sendromu diyorum.
5 reytinge 1.2 milyon gideri var dizinin, yeterli değil zaten. En az 6+ reyting olmalı...
ay pis sus sen .ssAynen bugün sonuçları görünce aklıma Bedel geldi. GK malesef bu senaryoyla çok yükselemez hatta Bedel gibi düşecek.![]()
Senin kraliçe fena Total olmuş.ay pis sus sen .ss
sistem bozuk samanyolu dizileri tarzı diziler ab oluyor.ssSenin kraliçe fena Total olmuş.![]()
banane kimle yarıştaysa yarışta1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:54 23:44:34 10.28 23.13
Bir ilk 3 bölüm efsaneydi birde bu birde diğer bölüm efsane olacak
Meryemcikler yine kanal d nin filmiyle yarış halinde hahahah @xemrexxx hahahahaha![]()
banane kimle yarıştaysa yarışta![]()
13 bölümde bitere cevap vemrişim dizi 10 reyting alır falan dememişimgeçen hafta öyle demiyordun tatlım
Buyrun kanıtı https://fav10.net/forum/threads/gecenin-kraliçesi-dizisinin-reytingleri.253858/#post-2610886
ben yazsam ne olurdu13 bölümde bitere cevap vemrişim dizi 10 reyting alır falan dememişimneyse kız @Çiğdem- bu savaşa bak da çatla buzla ateşin şarkısı aman o got tu buzla ateşin savaşı devam ediyor kaldığı yerden @sürgünüm @destere @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48355
çamlak çömlek fransa karadeniz her yer patlardı reyizben yazsam ne olurdu