Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

ay beni onu nasıl öldüreyim neyle tüfeğini alırsa aboo yandım benn:F:F

yemin edrim ki bakmıyorum kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum ya:(
çiğdemin iftiraları işte napalım parlakları elde edemeyince sana sarmış :T: :A

bak şimdi bir randevu sitesinde hesap açıcan profil fotona şunu koyicen:

sonra ıssız bir yere tek başına çağırıcan sonra gelince bir odunla kafasına vurup bayıltcen sonrası testere ile doğrama :A
Ekli dosyayı görüntüle 48340
ablamı niye uğraştırıyon plan hazır işte gidip sen hallet işi :A

bak şimdi bir randevu sitesinde hesap açıcan profil fotona şunu koyicen:

sonra ıssız bir yere tek başına çağırıcan sonra gelince bir odunla kafasına vurup bayıltcen sonrası testere ile doğrama :A
Ekli dosyayı görüntüle 48340

:F:F:F:F ayy emree nelerde geliyor aklına hemde testere ile doğruycam öylemi abuu:kiki::kiki:

çiğdemin iftiraları işte napalım parlakları elde edemeyince sana sarmış :T: :A

ablamı niye uğraştırıyon plan hazır işte gidip sen hallet işi :A

:F:F:Fduymasın bizi oklava ile kovalar valla:F

o çikinella için elimi kana bulayamam:A ben @denizz19 u öldürmeyi düşünüyom çiğdemi vadikızı öldürsün:A

:F:F aaaa sen bulamazsan bende bulamam ayol aaa:F:F
@denizz19 dan ne istiyosun bee aa uzak dur ondan:F

onun oklava darbeleri pek işlemiyormuş artık ben öyle duydum ama yine de tedbirli olmak da fayda var :A

deniz için planın ne peki ? :A

aynen tedbirli olalım ne olur ne olmaz belki doğru değildir hala oklava darbeleri
işleyebilir:F:F

:F:F aaaa sen bulamazsan bende bulamam ayol aaa:F:F
@denizz19 dan ne istiyosun bee aa uzak dur ondan:F

aynen tedbirli olalım ne olur ne olmaz belki doğru değildir hala oklava darbeleri
işleyebilir:F:F
ay denize göz mu koydun çiğdem gibi mi olucan 😱

onun oklava darbeleri pek işlemiyormuş artık ben öyle duydum ama yine de tedbirli olmak da fayda var :A

deniz için planın ne peki ? :A
onu önce saçlarından tavana asıcam sonra 7 gün fatih ürek dinleticem işkence edicem:A

Bu bölüm ilk bölüme göre daha iyiydi son yarım saat tabi.. 3 bölümde dizi kendini bulacak gibi

Bende göz attım biraz yamalak yani @beyazsoy'un dediği gibi Yarın artabilir reytinglerde.

Yeter'e özenmişler özetsiz yayınlıyolar bakalım faydası olcakmı.:D @GunesinOglu reis sen nasu buldun.

Bide siz 3 etti başka yok. :D Aslında Yeter özetli olsa daha yüksek alabilir gibime geliyor iyi dizi.
son zamanalrda başlayan başka dizi yok bundan sonra böyle gidecektir zaten dizilerin ilk bölümleri 140-160 dk olmuş özet verip izleyici kaçırmazlar:D

diziyi izlerken uyumuşum sonu nasıl bitti heycanlımıydı bari onu söyle :)
ilk 2 bölüm aşkı memnuya benziyor diye eleştirdiler 2 bölüm de ezele benziyor diye eleştirecekler gibi meryoş azizle kartaldan intikam alacak gibi :D

son zamanalrda başlayan başka dizi yok bundan sonra böyle gidecektir zaten dizilerin ilk bölümleri 140-160 dk olmuş özet verip izleyici kaçırmazlar:D

ilk 2 bölüm aşkı memnuya benziyor diye eleştirdiler 2 bölüm de ezele benziyor diye eleştirecekler gibi meryoş azizle kartaldan intikam alacak gibi :D
Çok klasik ya yaza yaza bunumu yazmışlar onca senaryo felan değiştirdiler.Aslında Savcı Turgut'u buraya koycan Meryem'i muma çevirir. :F

Çok klasik ya yaza yaza bunumu yazmışlar onca senaryo felan değiştirdiler.Aslında Savcı Turgut'u buraya koycan Meryem'i muma çevirir. :F
daha seneryo belli değil hemen sevinme geçen hafta da aşkımemnu deniyordu :A neyse senarist poyraz karayelden pk 9.-10. bölümde rayına oturdu bu dizi de öyle olur inşallah @-potterhead- :A

aslında ortalama bir senaryosu var fenada sayılmaz ama bişeyler eksik sanki ne eksik tam çözemedim meryoş arada soyunsa belki eksiği bulacağım :) daha doğrusu tüm yerli dizilerdeki eksiklerden var tempo düşük orjinal konu sıkıntısı var hep benzer şeyler sıkıyor aziz denen kart pesonun tutup taa karşı tarafa özel teknesiyle çıkıp işte bittiğim yer diyip mezarını falan gösterişi falan ne kadar bayat :))