bence bırak hatta yarın da dirlişi bırak poyraza geçyahu bırakmadım netten takip ediyorum diziyi merak etme 😳
bence bırak hatta yarın da dirlişi bırak poyraza geçyahu bırakmadım netten takip ediyorum diziyi merak etme 😳
kendide izlemiyor abla boşversene. bugün yine trtdeydik biz efemle.yahu bırakmadım netten takip ediyorum diziyi merak etme 😳
Sallıyorya ne inanıyon ona ben hiç yalan atarmıyımdiziyi izlemiyosunda sattınmı diyosun bana ya aşk olsun
bu efe böyle melundur .ssdiziyi izlemiyosunda sattınmı diyosun bana ya aşk olsun
kendide izlemiyor abla boşversene. bugün yine trtdeydik biz efemle.
ayy bu @vadikızı kırın çiçekleride güneşin kızları için satmıştı şimdide eşkiyayı meryemin dizisine satmış bu kız öpüşmeli koklaşmalı dizileri seviyor kösemdede halvet neden olmuyor onun için bekliyordum diye yorumları varSallıyorya ne inanıyon ona ben hiç yalan atarmıyım
Çok öyle şeyler istiyor belliki abla çok iyi noktadan girdin çok iyi tespitayy bu @vadikızı kırın çiçekleride güneşin kızları için satmıştı şimdide eşkiyayı meryemin dizisine satmış bu kız öpüşmeli koklaşmalı dizileri seviyor kösemdede halvet neden olmuyor onun için bekliyordum diye yorumları var
işte doğru yolu bulmuş ablam senin gibi paçoz kenarın dilberi değilayy bu @vadikızı kırın çiçekleride güneşin kızları için satmıştı şimdide eşkiyayı meryemin dizisine satmış bu kız öpüşmeli koklaşmalı dizileri seviyor kösemdede halvet neden olmuyor onun için bekliyordum diye yorumları var
esas söz buyduEkli dosyayı görüntüle 48338
''Bu aşk ölmeye değmez mi ?'' diyerek bölümün özlü sözünü pis meryem söyledi
ayy bu @vadikızı kırın çiçekleride güneşin kızları için satmıştı şimdide eşkiyayı meryemin dizisine satmış bu kız öpüşmeli koklaşmalı dizileri seviyor kösemdede halvet neden olmuyor onun için bekliyordum diye yorumları var
ay seni çekemiyor çikinella sürekli iftira atıyor sana özelden neler diyor bir bilsen çok sapıkmışsın öyle diyor herkese inanmıyorsan @DarkLeqenD ve @destere ye sor onlara da yazmış senin hakkındahiçte bile sevmiyorum o sahnelerde bakmıyorum bile ya
ay seni çekemiyor çikinella sürekli iftira atıyor sana özelden neler diyor bir bilsen çok sapıkmışsın öyle diyor herkese inanmıyorsan @DarkLeqenD ve @destere ye sor onlara da yazmış senin hakkında
bence öldür çikinellayı kurtulalım seveni yok zatenyazsın bakalım ben sapık falan değilim çiğdem ve şakaları alıştım artık
valla abla çiğdem bize yazsa da yazmasa da izlediğin dizinin her sahnesin de bir sapıklık var sen bakmamaya çalışsan da görüyorsundur artık itiraf et be vallayazsın bakalım ben sapık falan değilim çiğdem ve şakaları alıştım artık
bence öldür çikinellayı kurtulalım seveni yok zaten
valla abla çiğdem bize yazsa da yazmasa da izlediğin dizinin her sahnesin de bir sapıklık var sen bakmamaya çalışsan da görüyorsundur artık itiraf et be valla
bak şimdi bir randevu sitesinde hesap açıcan profil fotona şunu koyicen:ay beni onu nasıl öldüreyim neyle tüfeğini alırsa aboo yandım benn
yemin edrim ki bakmıyorum kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum ya