Nisan ayına yetişirsek kurtarırız gibime gelyor. Oradan da fuarlar filan.bizim yükselmeye ihtiyacımız yok yurtdışındaki kanal kullarımız hakkımız olan ücretleri verirse bizi kimse bitiremez![]()
Nisan ayına yetişirsek kurtarırız gibime gelyor. Oradan da fuarlar filan.bizim yükselmeye ihtiyacımız yok yurtdışındaki kanal kullarımız hakkımız olan ücretleri verirse bizi kimse bitiremez![]()
timurcuğum da ay yapım gibi çirkefleşmesini bekliyorum mbc 170 bin dolar verdiği kurt seyit tutmayınca kpa ya 200 bin dolar vermeyi reddetmişti. aydirik yapım da diziyi 6 kanala küçük küçük ücretlerle satmıştı tümur da aklını kullansın kalite,prestij falan düşünmesinNisan ayına yetişirsek kurtarırız gibime gelyor. Oradan da fuarlar filan.![]()
sen izlemeye başladığından beri dizi totalleşti ve düşüşe geçti ay piss .ssOyuncu ilgimi çekmedi ama fragman güzel.![]()
Ben ilk bölümden beri izliyorum saf.sen izlemeye başladığından beri dizi totalleşti ve düşüşe geçti ay piss .ss
işte en yüksek reyting ilk bölümdeydiBen ilk bölümden beri izliyorum saf.![]()
Yoo ne alaka Beren gelince de 8 küsürü geçti.işte en yüksek reyting ilk bölümdeydi![]()
ilk bölüm de 8 i geçmiştiYoo ne alaka Beren gelince de 8 küsürü geçti.![]()
Ee tamam işte ilk bölüm ben televizyondan izledim ondan yüksekti sonra bıraktım çöküş hızlandı.ilk bölüm de 8 i geçmişti![]()
ay neyse bakalım diğer karakterler kim olacak genç osman sizin güney olsun kırgınlardana yrılsın o dizi de biter hemEe tamam işte ilk bölüm ben televizyondan izledim ondan yüksekti sonra bıraktım çöküş hızlandı.![]()
Güney diziden niye ayrılsın 10 Reyting alan diziyi bırakıp finale hazırlanan diziye niye girsin.ay neyse bakalım diğer karakterler kim olacak genç osman sizin güney olsun kırgınlardana yrılsın o dizi de biter hem![]()
önemli olan kariyer kırgınlar kariyer anlamında ne katacak kiGüney diziden niye ayrılsın 10 Reyting alan diziyi bırakıp finale hazırlanan diziye niye girsin.![]()
Daha ne katsın SonGün olarak yılın çifti oldular.önemli olan kariyer kırgınlar kariyer anlamında ne katacak ki![]()
cennet ölmez bence onun yüzünü yakan safiş çıkacak safişe düşman olup kösemci olacakSüper bir takviye çok iyi oyuncudur.
Bu arada fragmanda Kösem döktürüyor şimdi Safiye ve Cennet düşünsün.![]()
Ne ka güzel Bülbül'ü de kadromuza katarız yakında seninki iyice yalnız kalacak Kösem'im fena intikam almaya geliyor.cennet ölmez bence onun yüzünü yakan safiş çıkacak safişe düşman olup kösemci olacak![]()