daha ömrümüz uzun kösemin veledindne önce musti ve osman tahta çıkacak inşallahNe ka güzel Bülbül'ü de kadromuza katarız yakında seninki iyice yalnız kalacak Kösem'im fena intikam almaya geliyor.![]()
daha ömrümüz uzun kösemin veledindne önce musti ve osman tahta çıkacak inşallahNe ka güzel Bülbül'ü de kadromuza katarız yakında seninki iyice yalnız kalacak Kösem'im fena intikam almaya geliyor.![]()
ben de aslında çetin tekindoru düşünüyordum o role paşanın yaşını düşününce @sürgünüm de diziye katılırdı böyleceseçim süper adamın ses tonu bile savaş kazandırırçetin tekindoru sestaşı
![]()
Hani Çetin Tekindor mu gelmiş?ben de aslında çetin tekindoru düşünüyordum o role paşanın yaşını düşününce @sürgünüm de diziye katılırdı böylece![]()
yokpanpa gelirse davulla zurnayla duyururum forumdaHani Çetin Tekindor mu gelmiş?![]()
Açlıktan ölüyorum ama yemeğe gitmeden biraz anticilik yapayım.yokpanpa gelirse davulla zurnayla duyururum forumda![]()
1. si karadayının 2. ve 3.sezon ortalaması 10 değilAçlıktan ölüyorum ama yemeğe gitmeden biraz anticilik yapayım.Çetin Tekindor gibi DEV kaliteli bir ismin ne işi var böyle 3-5 reytinglik işlerde? Adam üç sezon boyunca 10 reyting alan yapım da oynamış?
![]()
Ben Gecenin Kraliçesi'nden konuşuyoruz sandım ne ara Kösem'e geçtik. Her lafın ortasında bana ileti gönderirsen olacağı bu. Damdan atlamış gibi hissediyorum kendimi her seferinde. Sana da oluyor mu? @destere (Mesajın önünü arkasını anlamak için 1 önceki sayfaya kadar okumak gerekiyor, ona da ben üşeniyorum)1. si karadayının 2. ve 3.sezon ortalaması 10 değil))
2.si my kösem my gibi kalitesine belli ederse reytingin bir önemi kalmaz nasıl ki my en kötü reytingiyle vahide perçin,sarp akkaya,aras bulut iynemli, dolunay soysert vb. tansfer ettiyse kösem de eder
3.sü reyting=kalite değil yoksa herkes dirilişe methiyeler dizerdiçetin tekindor da bunu bilecek ka deneyimli biri
.
konunun başlığına bir bak yorum yaparkenBen Gecenin Kraliçesi'nden konuşuyoruz sandım ne ara Kösem'e geçtik. Her lafın ortasında bana ileti gönderirsen olacağı bu. Damdan atlamış gibi hissediyorum kendimi her seferinde. Sana da oluyor mu? @destere (Mesajın önünü arkasını anlamak için 1 önceki sayfaya kadar okumak gerekiyor, ona da ben üşeniyorum)
Ben Gecenin Kraliçesi'nden konuşuyoruz sandım ne ara Kösem'e geçtik. Her lafın ortasında bana ileti gönderirsen olacağı bu. Damdan atlamış gibi hissediyorum kendimi her seferinde. Sana da oluyor mu? @destere (Mesajın önünü arkasını anlamak için 1 önceki sayfaya kadar okumak gerekiyor, ona da ben üşeniyorum)
paşa demişim çetin tekindor demişim hangi diziye paşa karakteri gelebilir sürgünümün o ka yanlış anlayacağını ne bileyimzaten @xemrexxx anlamamışki hangi konuyla alakalı yazdığınıcevap verirken onca şey saymış ama yanlış konuya yorum yapmışsın dememiş o zaman farketmez yorum doğru yerde demektir
![]()
burada da öyle olur belki bakalım zaten baksana @Çiğdem- necosundan iyi dövüşüyor ilk fragmandandizide pargalı ağırlığında bir vatandaş yok şu kuyucu murat ın gelmesiyle belki orda durumlar düzelir kimin kuyusunu kazacak acaba
aslında orjinal kuyucu tam bir o. çocuğuymuş diri diri kuyuya gömdürdüğü kurbanlarıyla o ünvanı kazanmış veledi zina)
burada da öyle olur belki bakalım zaten baksana @Çiğdem- necosundan iyi dövüşüyor ilk fragmandan![]()
bence ilk kurbanı derviş olur hatta safişi eski saraya da sürdürüryapsın her türlü katliamı yapsın yeterki senaryoya heyecan ve kalite gelsin![]()
bence ilk kurbanı derviş olur hatta safişi eski saraya da sürdürür![]()
zaten ikisi de kösemi seviyoz diyor ama gözleri birbirlerinin şeysindezaten kuyucunun başa geçmesiyle kösem tüm gücünü hareme verecek haremi düzeltecektir artık memleket sorunlarını veledi zinaya terkedecektirorda bir rahatlığa kavuştu kösem? ahmette haremde iskenderle halvete girer artık
![]()
zaten ikisi de kösemi seviyoz diyor ama gözleri birbirlerinin şeysinde)))