İyide Turhan, Kösem'i öldürürken 23 yaşındaymış. O resim nerden baksan 35 yaştan fazla gösteriyor onu bakma yani.Benim dediğim kız gelse diyeceğim ama olmaz.
hammaddesi sağlam olanın yıllar geçsede tilkiye dönüşme şansı yoktur
İyide Turhan, Kösem'i öldürürken 23 yaşındaymış. O resim nerden baksan 35 yaştan fazla gösteriyor onu bakma yani.Benim dediğim kız gelse diyeceğim ama olmaz.
Güzel olur ama Turhan Sultan ne kadar önemli bir isimde olsa dizide mutlaka 2.kadın olur. Serenay da hazır uçuşa geçmişken gelmez bence.tilki suratlı dedimde serenay sarıkayayı çağrıştırdı bir an @xemrexxx @Almila @Harunnn60 @Çiğdem- sizcede nasıl olur? güzel olmazmı yakışır bence turhan sutan rolüne![]()
Turhan Sultan'ın güzel ve akıllı olduğunu düşünüyorum. Yoksa Deli İbrahimi çabuk etkileyemez sonra Kösem'i alt edemezdi.hammaddesi sağlam olanın yıllar geçsede tilkiye dönüşme şansı yoktur)
Güzel olur ama Turhan Sultan ne kadar önemli bir isimde olsa dizide mutlaka 2.kadın olur. Serenay da hazır uçuşa geçmişken gelmez bence.
Turhan Sultan'ın güzel ve akıllı olduğunu düşünüyorum. Yoksa Deli İbrahimi çabuk etkileyemez sonra Kösem'i alt edemezdi.Rus'muş birde @xemrexxx
![]()
O resim temsili yahu.ismi üstünde deli ibrahim akıllı bişey olsa etkilemezde deli adama kadın diye yastık verseler ömür boyu yastığa çalışırdı öyle birinden akıllı hareket beklenmezki zatenhanı desen zeki kadınmış anlarımda güzellikle etkilememiştir bizim boncukluyu ?
![]()
HahahahMeryem daha Hürrem'i taşıyamadı tükendi gitti Kösem'i nasıl taşısın
@xemrexxx
Neyse ben kaçar. 17 sayfalık mükemmel bir sohbet oldu. Yarın reyting sonuçlarında görüşmek üzere herkese iyi geceler![]()
tilki suratlı dedimde serenay sarıkayayı çağrıştırdı bir an @xemrexxx @Almila @Harunnn60 @Çiğdem- sizcede nasıl olur? güzel olmazmı yakışır bence turhan sutan rolüne![]()
herkes etiketlemiş maşallah neyse bnm en merak ettiğim cinci hoca 1. ibrahim kadınlara ilgi duymayınca kösem bu adamı çağırıyor sonra adam napıyorsa ibrahim otomatik makine gibi çocuk yapıyorGüzel olur ama Turhan Sultan ne kadar önemli bir isimde olsa dizide mutlaka 2.kadın olur. Serenay da hazır uçuşa geçmişken gelmez bence.
Turhan Sultan'ın güzel ve akıllı olduğunu düşünüyorum. Yoksa Deli İbrahimi çabuk etkileyemez sonra Kösem'i alt edemezdi.Rus'muş birde @xemrexxx
![]()
Kim olur acaba.herkes etiketlemiş maşallah neyse bnm en merak ettiğim cinci hoca 1. ibrahim kadınlara ilgi duymayınca kösem bu adamı çağırıyor sonra adam napıyorsa ibrahim otomatik makine gibi çocuk yapıyoraman @Çiğdem- duymasın topik oğlanları iyileştirmek için kullanır adamı
![]()
en renkli karakterlerden biri olur benceKim olur acaba.Off o değilde şimdi Kösem karşıtları bu olayada el atarlar. Yok osmanlı da büyü mü varı muska mı vardı diye.ss
![]()
Ahaha biliyorum sonra İbrahim bir açlıyormuş durduramıyorlarmış.en renkli karakterlerden biri olur bencezaten adam iboşu tedavi ettikten 6 yıl sonra ölüyor
zaten ibrahimin aynı yıl 3 erkek çocuğu olmuş cinci hoca bu işi biliyor
![]()
işte cinci hocanın ilmiAhaha biliyorum sonra İbrahim bir açlıyormuş durduramıyorlarmış.Haremde nüfus sorunları baş göstermiş.
Bu adam mı istemiş bilmiyorum ama bir şişko kadın istemiş halvet için. Tövbe yarabbim. Saray dışından şişman kadın aramışlar halvet için.![]()
Safiye ile Nurbanu ile çekişmeleri varmış. Hatta Nurbanunun kızları da Safiye ile uğraşmış.işte cinci hocanın ilmibence dizi yapılması gereken dönem safiyenin dönemiydi
kocası 3.murad 135 çocuk yapmış konu sıkıntısı da olmazdı her bölüm 1 çocuk
safiş o ka rakibin arasından çocuğunu nasıl tahta çıkarmış görsek iyi olurdu
![]()
ah ah dün sıkıldım rahetli meral okayın katıldığı tarihin arka odası progrmaını izledim kadın o ka çalışmış haklit ergençe 1.5 yıl çnceden anlaşmış o sürede jhalit ergenç sülo ile ilgili ne ka metimn varsa yalamış yutmuş aynı şekilde neboşla selma ergeç de 1.5 yıl bir iş kabul etmeden bu role hazırlanmış şimdi köseme bakıyor insan başrolü 5 ay kala belli oldu ondan sonra beroş tatile los angelesa gitti.ss nereden nereye.ssSafiye ile Nurbanu ile çekişmeleri varmış. Hatta Nurbanunun kızları da Safiye ile uğraşmış.Okuduğuma göre Yılmaz Şahin, Safiye'nin hikayesini Hürrem'e uyarlamış.
Bende açıkçası Hürrem'in dizide ki gibi o kadar ezildiğini düşünmüyorum.
![]()
Gecenin Kraliçesi'ni izliyorum lütfen rahatsız etmeyin. (Eleştiri yapmak için mazleme toplamam lazım.bu arada asıl kösem olacak kişi bakın ne yakışmış @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @vadikızı @Almila
Ekli dosyayı görüntüle 48243
tek diyebileceğin meryem-murat uyumsuz olmuş ya da meryemin aksanaı kötü demek olabilir onu da diyen çok bir farklılık beklemiyorum sendenGecenin Kraliçesi'ni izliyorum lütfen rahatsız etmeyin. (Eleştiri yapmak için mazleme toplamam lazım.)
Diziyi izledikçe alışmaya başladım. Seveceğim diye çok korkuyorum.tek diyebileceğin meryem-murat uyumsuz olmuş ya da meryemin aksanaı kötü demek olabilir onu da diyen çok bir farklılık beklemiyorum senden![]()
meryem+funda eryiği+seda akman 3 iyi kadın oyuncu ek olarak meryemle funda eryiğit gayet güzeller sevmeyenler @Çiğdem- gibi kıskançtır ancaDiziyi izledikçe alışmaya başladım. Seveceğim diye çok korkuyorum.![]()
Seda Akman'ı hiçbir dizide sevmedim onu çıkaralım oradan.meryem+funda eryiği+seda akman 3 iyi kadın oyuncu ek olarak meryemle funda eryiğit gayet güzeller sevmeyenler @Çiğdem- gibi kıskançtır anca![]()
Seda Akman'ı hiçbir dizide sevmedim onu çıkaralım oradan.![]()
Eşkıya olmasa Murat Yıldırım için izleyebilirdim. Asi ve Suskunlar'dan dolayı büyük bir hatrı var. Kenan'dan sonra en sevdiğim erkek oyuncuların başında yer alıyor.kadınsı olmayan rollerde oldukça iyi bence neyse dizinin yorum konusuna bekleriz![]()
elemi kederi geçelim bence zamanında destere-forumdash-sen-harun-sokak totoşu-deniz hepiniz için meryem en sevdiğiniz 2.kadın oyuncuydu tek tek söyledinizEşkıya olmasa Murat Yıldırım için izleyebilirdim. Asi ve Suskunlar'dan dolayı büyük bir hatrı var. Kenan'dan sonra en sevdiğim erkek oyuncuların başında yer alıyor.
Ona bakarsan sen de Binbir Gece'den beri Bergüzar'ı sevdiğini söylüyorsun ama Karadayı için ettiğin elem kederler ortada.elemi kederi geçelim bence zamanında destere-forumdash-sen-harun-sokak totoşu-deniz hepiniz için meryem en sevdiğiniz 2.kadın oyuncuydu tek tek söylediniz![]()