daha belli değil ölüp ölmediğin
yaralı falansa bari uzuvları sağlam olsun selimin? şimdi önemli parçalarını bombadan kaybederse ilerde halvet sahnesinde sıkıntı çekecektir
daha belli değil ölüp ölmediğin
haha ayy sen hep böyle yapıyorsun beni kurtarıcak diye bekliyorum senin başına birşey geliyor sen kendini kurtar önceyaralı falansa bari uzuvları sağlam olsun selimin? şimdi önemli parçalarını bombadan kaybederse ilerde halvet sahnesinde sıkıntı çekecektir
haha ayy sen hep böyle yapıyorsun beni kurtarıcak diye bekliyorum senin başına birşey geliyor sen kendini kurtar önce
14 bölüm bu iş böyle gidecekben kendimi @pompy den kurtarabilsem imdadına yetişeceğim ama bu gidişle imkansız gibi zaten bu halimle yetişsemde bişeye yaramaz işin esprisi kaçacak tüm uzuvlarını kaybetmiş yumurta gibi bir selimle işin olmaz sanırım ben en iyisi senaryoya müdahale edeyim başka türlü olmayacak bu iş
14 bölüm bu iş böyle gidecek
hafıza kaybı olacak demir boran adını ilhan hisarcıklı yaptı14 bölüm bombamı patlayacak çevremde ? bombalar bana etki etmiyorsa sorun yok patlayıp dursunlar havai fişek gösterisi seyreder gibi seyrederiz
hafıza kaybı olacak demir boran adını ilhan hisarcıklı yaptı