Sihirli Annem Halkın Yolunda 12.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
12.Bölüm
Büyük Plan
Selim komutan Ceren komiserle ortak operasyon düzenlerler çocuklar karbon dioksitten ölmeye başlarken Kızlar için şanssız gezegen olan Kız kabul etmeyen gezegen Nazlı ise Selenanın annesinin eline düşer fesatyadan dönme şansı gagura he siz beni mahaf ettiniz ya bizi burdan alıp gezegenime getireceksin galaktikaya bizide ya bu şahit ne olacak onu galaktida parçalara ayıracazki selena onlara yardıma gitmesin ya nazlıyı paramparça ederse burak öğretmene yapacaktı nerdeyse Eda bir fikrim var madem o kızın yerini bulduk

Eda ve ekibi İŞ Başına düşer Hades dikkatli ol tuzak eminmisin buna burak karşılığında Nazlı şimdi hadi bakalım bu oyuna sihir etki etmez gaguraya bu bir peri oyunu kötü birisi sihirli dünyalıların dükkanına sokmuş sağol efecan bişey değil zeytin sen bana onca iyilik yaptın sıra bende özellikle bu dünya için önemli Eda sen bir kahramansın daha bitmedi iyiki arkadaşlarım o oyunu oynarken bahçedeydim yoksa benide buluruz eşgalini bildikten sonra

Yavuz kozmetik şirketinin toplantısına giderken vuruluyor ve uçurumdan denize düşüyor Toprak baban vurulup uçurumdan düştü ne bunu yapan belli demir boran eski düşmanları ve ümran bu işi polise bırakmak cezaevine düşmememiz lazım önemli olan bukadar kötülüğe rağmen içimizdeki iyiliği korumak
Ceren komiser yokartık yavuz enişte vurulmuş Mehmet müdür görevi üstleniyordur

Selim komutan bulmuş burayı sen bana tuzak kuramazsın selim komutan ben tuzak kurarım ve Çiğdem demir boranın ailesiyle evlenicek yoksa bu düğüne engel olma senide ekibinide ailenide öldürürüm Selim komutanın ekibi içeri girecekten o anda patlar bomba

Demir boran bittin sen ne yapıcaz şimdi al bakalım ne ben sadıkın kızı değilim ne fuhuşmu ceren dışarı çıkar evi terkeder barışın yanına yerleşir hotele barışta yanlarındadır sadık ailen ölene kadar devam edecek bu olay yalnız kalacaksın
Cem aferin ve Cem tuğçeyi göreceksin ama öbür dünyada götürün şunları ah baba yaktın bizi

Cem ve tuğçeyi kaçıran Demir boran

Ceren kimin kızı olup olduğunu araştırmaya başlar
Ve sadıkın kardeşi Tarık ortaya çıkar yardım Aşiret peşimde her şey ortaya çıktı polis devreye girdi ne Aşireti Toprak Edanın kızı
Tarık Ne Kiminle evlendi Adı Yavuz kendal beyin oğlu ama üvey kardeşleri varmış bide kendal fuhuş lisedeykey fuhuş çetesinin eline düşmüş Aslında yavuzun babasıda belli değildir Avninin babasıda fenalıklar yapmıştır bir örgüt üyesini yakalıyıp derken milletvekilinin oğlunu ateş edip öldürür ardından meslekten atılır rüyasında uzaylılar felan görür ama hepsi bu tuzakların demir boranın işi olduğu anlaşılır
Umuttepe lisesi merak etme bulacaz ama müdürlerine baskın olur
Çocuklar izine ulaşan Eda peri ise Safiye sultanı canlandırır hahaha şimdi mussolini adolf hitler bakalım bukadar diktatörle nasıl başediceksin acaba Putini Hades dürtüyor Türkiyeyle bütün yaptığı anlaşmayı iptal ediyor atom bombalarını hazırlayın hedef giresun ve ve füzeleri
Eda eyvah eyvah yandık eğer bu meydana gelirse bütün giresun gidici gibi görünüyor nükleer başlıklı füzeyide çıkarın trabzona diğeride füzeler çarpar nükleer bombalar çarpar atom bombasıda
gürcistan terör örgütünü destekler hendekleri kapatmaya çalışan polislere bomba felan atılır Eda hemen bir şekilde neler oluyor İç isyanlar alevlenir bir anda Ceren komiser Putini tutuklama görevi verilir
Sarayıda hades dürter onlarda moskovada işid bomba patlatır bu Türkiyeye yapılan saldırının intikamıdır
Kösem dediki bu iş burda bitmez dedi bu iş o çocukları bulmamaız için yapılıyor galiba idam edecekler

Zozonun gezegeni olan Ozmo gezegeni şekli baya bir dünyaya benziyor Robot dinazorlar felan
andromedalya galaksisi pixelsadis takım yıldızı bütün çocukları tek tek dağıtmış kötülüğün olduğu gezegenlere
o gezegenlerde kötülükler zirvededirler iyilikler yok denicek kadar azdır eda onları bulur ve onları sevgisiyle gagura oyunlarının hepsini yok eder ve böylecesine idam olucakten kılpayı kurtulurlar
Eda eda eda enbüyük Bizim eda

O kösem olayı durun çocuklar barış için bir adım olur Meclise bir mektup savaş acıtır örgüt olaylarıyla bile olsa kötüdür ve hem putine ceza verir zeytin onu bir süreliğine öğrencilere kalem yapar ve tabikide bunan destek olanlarıda eda cezalandırır Saraydaki kişi ve Dip partisi başkanı Ahmet ve milletvekillerine tehdit gelir imralıdan
geri çekilin yoksa meclisi basarız

Ne olamaz güneydoğudaki çocuklara kitap götürme inkilap tarihi ve olanları araştırma

Çiğdem başın sağolsun ailen öldü bombalı eylemde demir boran bu selim komutana iyi gözdağı olur
Selim komutan köprüden geçerken bombayı patlatır demir boran Cem ve tuğçeyide başka bir köpüde canlı bomba olarak patlatır. intihar mektupları bulunur cemle tuğçenin
Seliminde intihar mektubu bulunur Çiğdeminde artık senin adın zümrüt Çiğdem anladınmı eğer gerçek adını polise söylersen bitersin
12.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @cookies @beyazsoy @Harunnn60 @Yiğitt @destere @EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @papuleoo

Fena olmamis. İlk kisim klasik aşiret fuhuş vs.. Hitlerin canlairilmasi falan güzeldi bir de

Bu kadar kötülük yapmamiza ragmen içimizdeki iyiligi koruyalim cumlesi süperdi))

ayy bu selim komutan ne halt yemeye çalısıyor @destere anlatırmısın :F:F

Çiğdem başın sağolsun ailen öldü bombalı eylemde demir boran bu selim komutana iyi gözdağı olurSelim komutan köprüden geçerken bombayı patlatır demir boran Cem ve tuğçeyide başka bir köpüde canlı bomba olarak patlatır. intihar mektupları bulunur cemle tuğçenin Seliminde intihar mektubu bulunur Çiğdeminde artık senin adın zümrüt Çiğdem anladınmı eğer gerçek adını polise söylersen bitersin

Çiğdem başın sağolsun ailen öldü bombalı eylemde demir boran bu selim komutana iyi gözdağı olurSelim komutan köprüden geçerken bombayı patlatır demir boran Cem ve tuğçeyide başka bir köpüde canlı bomba olarak patlatır. intihar mektupları bulunur cemle tuğçenin Seliminde intihar mektubu bulunur Çiğdeminde artık senin adın zümrüt Çiğdem anladınmı eğer gerçek adını polise söylersen bitersin
ölen ölmeyen belli değil sadıktan intikam istiyor sende Muhtar soyundan geldiğin için böyle bir eyleme başvurdular

selim komutana bomba koymuş pompy ;:) sanırım ben patladım sana kavuşamadan :)

nasıl belli değil selim içeri girerken bomba patlıyor sağ olsa çoktan @Çiğdem- i atının terkisine yerleştirip çekip gitmişti ordan çiğdemi almadan kaybolduğuna göre selimin başına bişey geldi kesin gibi :)
çiğdemde pek umursamaz gidip başka bir parlak bulacaktır olan bana oldu sanki :)

nasıl belli değil selim içeri girerken bomba patlıyor sağ olsa çoktan @Çiğdem- i atının terkisine yerleştirip çekip gitmişti ordan çiğdemi almadan kaybolduğuna göre selimin başına bişey geldi kesin gibi :)
çiğdemde pek umursamaz gidip başka bir parlak bulacaktır olan bana oldu sanki :)
fuhuş çetesinin elinde Çiğdem pasaportunada el koydu demir boran

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking