Ne ara gördün nasıl saydın
sen bir dizine devam et 1 bölümde dizimi kalkarmı bence kanallar heyecan getiriyordu
Şu show'da başlayan mı? Haklısın oğlanı yanına alip büyütüp kızıyla evlendirme filan da ordan arak galiba dicem o da yeni başladı. Belki de önceden gitti senaryo bikemedim şimdiDizinin başını izledim aci aşkın konu aynısı daha çok opusmelisi
Meryemime yazık olmuş dizi için pek ümitli değilim bizimkiler bastılar bile
Evet var hatta big brother gece 2 ye atilmis 2 tekrar olabilir@xemrexxx tekrarı var mı yeni bölümden sonra izleyeceğim.![]()
Daha ana hikayeye gelemedik fare suratli da cikmadi.ssYok Akınım işim olmaz.
Umarım, ama Mayıs Kraliçesi bu hafta düşer büyük ihtimal.
@xemrexxx nasıl gidiyor beğendin mi?![]()
Allah bi kere daha star'ın belasını versin. Geçen sefer de my var diye 2.30'a attı pislikler😡😡Evet var hatta big brother gece 2 ye atilmis 2 tekrar olabilir
Hoşgeldin bu arada, yorumlarını özlemişiz. 🙄Meryem sahnesi harici her sahne çok kötü 144p de izliyor gibiyim. Meryem sahneleri 4k bende![]()
Yani beğenmedin?Daha ana hikayeye gelemedik fare suratli da cikmadi.ss
Dizinin başını izledim aci aşkın konu aynısı daha çok opusmelisi
Meryemime yazık olmuş dizi için pek ümitli değilim bizimkiler bastılar bile
aci ask-gk-cansunun dizisi 3u deayni senaryo haberi cikmistiŞu show'da başlayan mı? Haklısın oğlanı yanına alip büyütüp kızıyla evlendirme filan da ordan arak galiba dicem o da yeni başladı. Belki de önceden gitti senaryo bikemedim şimdi![]()
Ona da mı başladın?Allah bi kere daha star'ın belasını versin. Geçen sefer de my var diye 2.30'a attı pislikler😡😡
Aci aşk ta da bir günde ilişkiye girdiler adam gitti adam evliymis boşanmak istedi kızın babası izin vermedu şirket olaylalari falan sonra ama kız hamileŞu show'da başlayan mı? Haklısın oğlanı yanına alip büyütüp kızıyla evlendirme filan da ordan arak galiba dicem o da yeni başladı. Belki de önceden gitti senaryo bikemedim şimdi![]()
Hayir guzel ama fragmanlarda 2-3.bolumlerden sahneler de vardo galibaHoşgeldin bu arada, yorumlarını özlemişiz. 🙄
Yani beğenmedin?Benim açtığım dizi yorum konuları uğursuzdur daha 1 tane bile tutmadı.
![]()
Teşekkürler hoşbuldumHoşgeldin bu arada, yorumlarını özlemişiz. 🙄
Yani beğenmedin?Benim açtığım dizi yorum konuları uğursuzdur daha 1 tane bile tutmadı.
![]()
O totoşnerede işe yaramaz şey var izlerOna da mı başladın?![]()
Tabi opusecek bulamayanlar boyle hissediyorÖff yine vıcık vıcık gelen giden birbirini öpüyor. Isınamadım ama zorla izletiyorlar annemler![]()