Aralık 2015 Ayının En Favori Editörü: EFE UYSAL

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,233
Puanı
1,060
Forumumuza 2 Eylül 2014 tarihinde üye olan EFE UYSAL arkadaşımız, Aralık ayının en favori editörü olmuştur.

Böylece EFE UYSAL, ilk kez ayın en favori editörü seçilme başarısı göstermiştir.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan Aserat, sokak sanati ve sürgünüm'ü de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@EFE UYSAL - 12
@Aserat - 8
@sürgünüm - 3
@sokak sanati - 0

Aralık Ayının En Favori Editörü: EFE UYSAL

Tebrikler Efe'ciğim kendim kazanmış kadar mutlu oldum. :) @EFE UYSAL
Çok teşekkürler kardeşim :X
Tebrikler @EFE UYSAL hak etmiştin zaten.
Çok saol aga :D
tebrikler. dirilişciler her zaman kazanır. :A
Aynen öyle saol knk :A
@EFE UYSAL sonuna kadar dibine kadar hak ettin :) tebrikler kardeşim 😉
Abi çok teşekkürler :X

@EFE UYSAL tebrik ederim..başarılarının devamını diliyorum:)
Çok teşekkürler :D
Eyvallah aga. :D
@EFE UYSAL congratulations [emoji323] [emoji322] [emoji324].... Wish you more and more years of continued success [emoji4]
Thank you sou much Sabahat :D
Teşekkürler :D
Tebrikler adaşım sonuna kadar hak ettin :) @EFE UYSAL
Saol kardeşim :D
Çok teşekkürler kardeşim :D

Oylamada bulunan Aserat ve sürgünüm kesinlikle hakediyordu. Editörlük demek konu açmak benim için, o nedenle mesajım yanlış anlaşılmasın. Finale kalan @sürgünüm @Aserat ve @sokak sanati nı tebrik ediyorum. :)
Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Yalnız konu açmak sadece yeterli bir sebep değildir, Editörlük ya da Modluk üyelere saygılı olmayı ve iyi münasebetler kurmayıda gerektirir. :)

Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Yalnız konu açmak sadece yeterli bir sebep değildir, Editörlük ya da Modluk üyelere saygılı olmayı ve iyi münasebetler kurmayıda gerektirir. :)
"Bana göre" dedim zaten, öyle olduğu için demedim. :)

Benim yorumuma "konuşma" diyerek emirli konuşan birisinin saygısından bahsedemem ben. :)))

"Bana göre" dedim zaten, öyle olduğu için demedim. :)

Benim yorumuma "konuşma" diyerek emirli konuşan birisinin saygısından bahsedemem ben. :)))
33 yaşındayım bana da saygısızlık yapanlar var araya mesafe koymak en iyisi, görmemezlikten gelmek en büyük cezadır. (Kime laf attığını bilmiyorum orası ayrı :))

33 yaşındayım bana da saygısızlık yapanlar var araya mesafe koymak en iyisi, görmemezlikten gelmek en büyük cezadır. (Kime laf attığını bilmiyorum orası ayrı :))
Mesajımda zaten o kişinin ismini dahi almadım, anmıyorum bile. Aynen dediğin gibi, takma gitsin. :D Önemli olsa zaten işi düştüğünde yazmaz neyse.