Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı

Konu mu yok da bu kadar gemişe kafayı taktılar. Sezon sonunda Yusuf Polat'ın yerine geçmez inşallah. O zaman istemeyerek de olsa diziyi bırakırım işte.

polat ölür yusuf yerine geçerse zaten vadi otomatikman kendini imha eder
Polat'ın sezon sonunda başrolü Yusuf'a bırakacağı dedikoduları var umarım doğru çıkmaz. Bırakacaksa da düzgün birilerine bırakmalı. Ben başrolünde Yusuf'un olduğu bir diziyi izlemem.

Polat'ın sezon sonunda başrolü Yusuf'a bırakacağı dedikoduları var umarım doğru çıkmaz. Bırakacaksa da düzgün birilerine bırakmalı. Ben başrolünde Yusuf'un olduğu bir diziyi izlemem.
aga senin kulağına vadiyle ilgili hiç haber gelmiyor mu senarist değişikliği vs. bu böyle gitmez

Neyi eleştirsek karşımıza daha beteri çıkıyor o yüzden bundan sonra öyle ağır eleştirelerde bulunmak istemiyorum :D

zamanında akifi eleştirirken yazdığımız eller kırılsaydıda yazmasaydık akif reyizi bile çok özledim ulan :D

Kuzuzadeler 13 yıllık çınarı vadizade yaptılar :( tebrikler NECATİ Şaşmaz bu senin eserin :( raci ile Bahadır bütün bu deli saçması senaryoya kıs kıs gülüyorlardır :(((

aga senin kulağına vadiyle ilgili hiç haber gelmiyor mu senarist değişikliği vs. bu böyle gitmez
Bu konularda haber sızmıyor maalesef. Setten haber sızdıran 1-2 kişiylede yapım ekibi yolları ayırdı. Senarist meselesine gelince, muhalif kalemler var ama onlarla da Pana Film çalışmaz. :)

Sen şimdi şikayet ediyorsun Bahadır ve Raci şöyle böyle yazıyorlar diye. Adamlar ete süte bulaşmadan yazıyorlar hiç bunları düşündün mü? Fazlasına iktidara yakın atv televizyonu izin vermez. :)

Bir anlamda bize ders veriyorlar :D beterinde beteri var demek istiyorlar :):)
aga aslında ben akifi seviyordum ta ki ustayı boğmaya çalışana kadar o planda olsa o andan itibaren gıcık olmaya başladım yoksa aynura-akif aşkını falan çok beğeniyordum keşke onlar ölmeseydi be onları da arıyoruz

Bu konularda haber sızmıyor maalesef. Setten haber sızdıran 1-2 kişiylede yapım ekibi yolları ayırdı. Senarist meselesine gelince, muhalif kalemler var ama onlarla da Pana Film çalışmaz. :)

Sen şimdi şikayet ediyorsun Bahadır ve Raci şöyle böyle yazıyorlar diye. Adamlar ete süte bulaşmadan yazıyorlar hiç bunları düşündün mü? Fazlasına iktidara yakın atv televizyonu izin vermez. :)
atv bahane olamaz vadi kaç yıl orda yayınlandı hele bir 10.yıl var ki efsaneydi

EFSANE
12509577_1738601169696470_1980670665458732562_n.jpg

aga aslında ben akifi seviyordum ta ki ustayı boğmaya çalışana kadar o planda olsa o andan itibaren gıcık olmaya başladım yoksa aynura-akif aşkını falan çok beğeniyordum keşke onlar ölmeseydi be onları da arıyoruz

Mesele Akif aynura Yusuf meselesi değil senarist meselesi :( olaya buradan bakmak lazım sonuçta onlara hayat veren senaristler

Mesele Akif aynura Yusuf meselesi değil senarist meselesi :( olaya buradan bakmak lazım sonuçta onlara hayat veren senaristler
orası öyle abi haklısın ama öyle karakterler yazıyolar ki onları bile arar olduk bunlara senarist dememek lazım ben artık senarist demem vadiyi şuan yazan elemanlara yazıklar olsun

Hacı o zamanlar ben size söylüyordum yavaş yavaş bugünlere geleceğimizi :)

orası öyle abi haklısın ama öyle karakterler yazıyolar ki onları bile arar olduk bunlara senarist dememek lazım ben artık senarist demem vadiyi şuan yazan elemanlara yazıklar olsun
Ben size bu dediğini iki senedir diyorum ) benimle bu konuda az cebelleşmediniz :)

Hacı o zamanlar ben size söylüyordum yavaş yavaş bugünlere geleceğimizi :)
ama hiç bu kadar kötü olmamıştı durum aga ilk kez vadinin sonunun geldiğini görüyoruz

Ben size bu dediğini iki senedir diyorum ) benimle bu konuda az cebelleşmediniz :)
abi geçen sene yine fena değildi ama bu yıl artık elle tutulur bi yan kalmadı bakalım bu işin sonu nereye gidecek çok üzülüyoruz bu duruma bu çakallar bizim kadar vadiyi düşünse vadi bu halde olmazdı!

Eskiden mafya devleti gibi çetrefilli konular vardı şimdi onların hiçbirini diziler göstermeye cesaret edemez. Şu an mesela Behzat Ç. gibi bir dizinin çekilmesi imkansız.

Mesela Vadi hangi tür konuları işliyor, Suriye meselesi İŞİD falan. Tamam buna karşı değiliz işleyelim de, izleyici bu tür konulardan bir süre sonra sıkılıyor. Bunun karşılığı da reytinglerin yükselememesi.

Daha damardan Savcı'lı Hakim'li derin konular gerekiyor. Bunun uzmanı da Raci ve Bahadır ama yazamıyorlar işte. Başka açıklaması yok.