Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı

fragman tırt ama polatın tavrı ümit veriyor yine kabul etmiyor hepsini toptan öldürse ne güzel olur :D

yorum yapmıcam inş halkımız gereken cevabı reytinglerde verir ve totel gider yoksa bunlar yusufla 1.oluyoruz diye böyle devam edicekler akılları başlarına başka türlü gelmicek belki totel giderse yusuf inadından vazgeçip öldürürler ayy umut dünyası işte :(:(:(

fragman kötü fragman böyleyse bölüm nasıl olur acaba

aga bunlar bilerek mi böyle yapıyor bu ne ya :D fragman çıkmasa daha iyiydi berbat berbat
Aga bence Vadiyi bitirmeye calisiyorlar. Vadi biterse bunun ornegini bircok kez gorduk telefonları kitliyordu izleyiciler. Bu sekilde devam edip hatta Polati oldurup Vadiyi sessiz sedasiz bir sekilde bitirmek gibi bir planlari var herhalde

aga bunlar bilerek mi böyle yapıyor bu ne ya :D fragman çıkmasa daha iyiydi berbat berbat
tamam yusuf falan olur diyordumda cidden bu ne aga hiçbirşey yok yani bu fragmanı hiç vermeselerde olurdu sonumuz hayır olsun 😀

yani şimdi işler sarpa sardı karıştı nasıl çözülecek falan derdimde arkadaş vadide bunları tartışmak da bir garibime gidiyor bakalım nasıl hepsini toplayacaklar :X

tamam yusuf falan olur diyordumda cidden bu ne aga hiçbirşey yok yani bu fragmanı hiç vermeselerde olurdu sonumuz hayır olsun 😀
aga bu kadar boş bi fragman beklemiyorduk yolun sonunda ışık görünmüyor çaresizce izleyecez artık necati abiye de helal olsun bunları görmüyor mu

aga bu kadar boş bi fragman beklemiyorduk yolun sonunda ışık görünmüyor çaresizce izleyecez artık necati abiye de helal olsun bunları görmüyor mu
la aga bile bile bunu tercih ediyorlar niye bu yoldalar bilmiyorum isteseler çok daha farklı olur eminim cidden enteresan şu fragman dizinin adı kurtlar vadisi olmasa tamam sıkıntı yok güzel bölüm denirde vadi seyircisinin beklediği şeyler bunlar değil vadi bu değil şu konuları uzatmasalar iyi olacak yoksa vadi kaybeder

la aga bile bile bunu tercih ediyorlar niye bu yoldalar bilmiyorum isteseler çok daha farklı olur eminim cidden enteresan şu fragman dizinin adı kurtlar vadisi olmasa tamam sıkıntı yok güzel bölüm denirde vadi seyircisinin beklediği şeyler bunlar değil vadi bu değil şu konuları uzatmasalar iyi olacak yoksa vadi kaybeder
inanılcak gibi değil aga ya inanılcak gibi değil artık yazacak bişey bulamıyoruz vadiyi bitirecek bu beceriksizler
bu senarist ünvanlı yeteneksizlerle vadi ilerleyemez bu çok net olan bize oluyor

ben fragmanı beğendim polatınm tepkisi yerinde bence bakalım neler olacak

Kurtlar Vadisi: Yusuf'un Yolu 1.bölüm fragmanı :) Artık söyleyecek birşey bulamıyorum.

neyi anlamadım canım gerçekten beğendim ben fragmanı
yok abla fragman aslında güzel ben sana hak veriyorum ama bu bizim beklentimiz değil

aksiyon pusat raskoln tilki bunlarında işin içinde olması lazım yasuf asya sahneleri çok fazla olunca vadi değil başka bir dizi izliyormuşuz gibi oluyor