agalar bu hafta maç yok reytingler için önemli bir hafta vadide seyircinin tepkisi nasıl olacak büyük soru işareti , iki yeni dizi ikiside iyi başladı onların yükselip yükselemeyeceği önemli tabi asıl olan vadinin ne yapacağı
Bu fake sanirim boyle birsey goremedimbeğeni ve paylaşım sayısına dikkat
söyle kimmiş o bazı arkadaşlar halledelimBiz buna kendi kendine tatmin diyoruz ))))))) bütün olumsuz mesajları sil yandaşlarına beğendir olacağı bu ,)))) buradaki bazı arkadaşlarda tatmin olup kendilerini kandırsınlar 2 senedir olduğu gibi 😉)) traji komik 😉))
Seni bugün sinirli ve atarlı gördüm (( biraz hava al kendine gel ( vadinin saçmalamaları senin dengeni bozmuş )))söyle kimmiş o bazı arkadaşlar halledelim
gerçekleri hatırlatayım dedim ; ama bilakis ben seni gergin gördümSeni bugün sinirli ve atarlı gördüm (( biraz hava al kendine gel ( vadinin saçmalamaları senin dengeni bozmuş )))
Hayırlısı olsun kardeşim (((( ben susma Hakkı'mı kullanıyorum sevdiğim insanları bir kıçı kırık dizi için ne üzmek isterim ne de üzülmek ((( Allah çarşına pazar versin ((( dilediğince bu saçmalıkları savunabilirsin daha da karışmamgerçekleri hatırlatayım dedim ; ama bilakis ben seni gergin gördüm
canın sağolsun başkan bak başkası derse kızardım cevapda verirdim sen diyorsan vardır bir bilidiğinHayırlısı olsun kardeşim (((( ben susma Hakkı'mı kullanıyorum sevdiğim insanları bir kıçı kırık dizi için ne üzmek isterim ne de üzülmek ((( Allah çarşına pazar versin ((( dilediğince bu saçmalıkları savunabilirsin