Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar bu hafta maç yok reytingler için önemli bir hafta vadide seyircinin tepkisi nasıl olacak büyük soru işareti , iki yeni dizi ikiside iyi başladı onların yükselip yükselemeyeceği önemli tabi asıl olan vadinin ne yapacağı

beğeni ve paylaşım sayısına dikkat

940841_1694325677479221_580346410914131205_n.jpg

Biz buna kendi kendine tatmin diyoruz :)))))))) bütün olumsuz mesajları sil yandaşlarına beğendir olacağı bu ,)))) buradaki bazı arkadaşlarda tatmin olup kendilerini kandırsınlar 2 senedir olduğu gibi 😉)) traji komik 😉))

Biz buna kendi kendine tatmin diyoruz :)))))))) bütün olumsuz mesajları sil yandaşlarına beğendir olacağı bu ,)))) buradaki bazı arkadaşlarda tatmin olup kendilerini kandırsınlar 2 senedir olduğu gibi 😉)) traji komik 😉))
:A söyle kimmiş o bazı arkadaşlar halledelim

gerçekleri hatırlatayım dedim ; ama bilakis ben seni gergin gördüm
Hayırlısı olsun kardeşim :((((( ben susma Hakkı'mı kullanıyorum :( sevdiğim insanları bir kıçı kırık dizi için ne üzmek isterim ne de üzülmek :(((( Allah çarşına pazar versin :(((( dilediğince bu saçmalıkları savunabilirsin :( daha da karışmam

Hayırlısı olsun kardeşim :((((( ben susma Hakkı'mı kullanıyorum :( sevdiğim insanları bir kıçı kırık dizi için ne üzmek isterim ne de üzülmek :(((( Allah çarşına pazar versin :(((( dilediğince bu saçmalıkları savunabilirsin :(
canın sağolsun başkan bak başkası derse kızardım cevapda verirdim sen diyorsan vardır bir bilidiğin :)

277.bölüm izlenme; 2.154.893

278.bölüm 3 günlük izlenme; 1.101.305

ilginç izlenmeler uçuyor rezalet son bölüm 3 günde 1 milyon 100 bini geçmiş