Zuhal Topal'la Songül Şarkıları

Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü. :F Ahahah. :F

Fox çok akıllı davrandı cidden. Helal olsun.
Ay sonradan Dürdane geldi ve evlendiler. :F Aynen adam Artvinli'ydi, oturdu garibim ağladı Dürdane gelmeyince. :( Sonra geldi neyseki. :D

Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü. :F Ahahah. :F

Fox çok akıllı davrandı cidden. Helal olsun.
Hadise ve Yıldız Tilbe bu videoları izleseler şarkılarından soğuyup bir daha söylemezler bence. :(
esra ile aynı tarz da gitse esra her türlü baskın çıkar .? aslında topalın proğramına farklılıklar katması güzel olmuş?
Zuhalın programı komedi olmuş ya:D
Ay bi de şuna bak, ölüyorum. :F

Ay bi de şuna bak, ölüyorum. :F

Ay bu ne ya bayılacam şan eğitmeni mi varmış bir de bunun. :F Adam sende müzik kulağı yok dedi koptum. :F

Bir de youtube'da şu yorumu gördüm kahkaha attım. :D

türkiye nin böyle seslere ihtiyacı var salak salak insanları sanatcı yapıyorlar böyle seslerin önünü açmaları lazım

Bence sesinin eğitime ihtiyacı var. Kötü bir rengi yok sesinin ama müzik bilgisi olmadığından melodiyi hep kaçırarak söylüyor ve unutuyor sözlerini. Bence Sinan Akçıl'dan iyi en azından. :D