Ay sonradan Dürdane geldi ve evlendiler.Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü.Ahahah.
Fox çok akıllı davrandı cidden. Helal olsun.
Ay sonradan Dürdane geldi ve evlendiler.Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü.Ahahah.
Bu nee be![]()
![]()
eh işte![]()
Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü.Ahahah.
Hadise ve Yıldız Tilbe bu videoları izleseler şarkılarından soğuyup bir daha söylemezler bence.![]()
esra ile aynı tarz da gitse esra her türlü baskın çıkar .? aslında topalın proğramına farklılıklar katması güzel olmuş?
Ay bi de şuna bak, ölüyorum.Zuhalın programı komedi olmuş ya![]()
Ay bu ne ya bayılacam şan eğitmeni mi varmış bir de bunun.Ay bi de şuna bak, ölüyorum.
türkiye nin böyle seslere ihtiyacı var salak salak insanları sanatcı yapıyorlar böyle seslerin önünü açmaları lazım
Yorumlar çok komik küfürlü olanlara daha çok gülüyorum.Ay bu ne ya bayılacam şan eğitmeni mi varmış bir de bunun.Adam sende müzik kulağı yok dedi koptum.
Bir de youtube'da şu yorumu gördüm kahkaha attım.![]()
Bu kötü değilse, Sinan Akçıl müko.Bence sesinin eğitime ihtiyacı var. Kötü bir rengi yok sesinin ama müzik bilgisi olmadığından melodiyi hep kaçırarak söylüyor ve unutuyor sözlerini. Bence Sinan Akçıl'dan iyi en azından.![]()
Ben sevdim niye Yıldız Tilbe'nin ses rengini andırıyor.Bu kötü değilse, Sinan Akçıl müko.![]()
Kadın ciddi ciddi sesinin güzel olduğunu düşünüyor, sende ciddisin.Ben sevdim niye Yıldız Tilbe'nin ses rengini andırıyor.![]()
Sesi güzel demedim eğitime ihtiyacı var dedim nerenle anlıyon lafı.Kadın ciddi ciddi sesinin güzel olduğunu düşünüyor, sende ciddisin.Akrabalık falan var mı?
![]()
Kötü değil dediğini söyledim üstte ben de zaten.Sesi güzel demedim eğitime ihtiyacı var dedim nerenle anlıyon lafı.![]()
Olabilir kadın özgüvene sahip canlı yayında ünlü oluyor.Kötü değil dediğini söyledim üstte ben de zaten.![]()
Tam senlik mekan, gitmelisin.Olabilir kadın özgüvene sahip canlı yayında ünlü oluyor.![]()
Gevezelik etme tamam sus.Tam senlik mekan, gitmelisin.![]()
Hadise dinlemiş öyle diyordu kadın. Hatta destekte verecekmiş.Bu yorumu dinleyen Hadise müziği bıraktığını açıkladı![]()