Zuhal Topal'la Songül Şarkıları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
FOX'un sevilen ve ilgiyle izlenen evlilik programı ''Zuhal Topal'la''nın renkli isimlerinden birisi olan Songül'ün şarkıları da büyük ilgi görüyor...

Songül ilk olarak Hadise'nin 'Prenses' şarkısını seslendirdi:

Son günlerde ise Yıldız Tilbe'nin 'Bu Evde Senle' şarkısını seslendirdi:

Mutlaka dinleyip, yorum yapmanızı bekliyorum. :F @Bully @mrt-06 @xemrexxx @hayret bi şey @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @GunesinOglu @DarkLeqenD @vadikızı @cookies @OzaN ...​

FOX'un sevilen ve ilgiyle izlenen evlilik programı ''Zuhal Topal'la''nın renkli isimlerinden birisi olan Songül'ün şarkıları da büyük ilgi görüyor...

Songül ilk olarak Hadise'nin 'Prenses' şarkısını seslendirdi:

Son günlerde ise Yıldız Tilbe'nin 'Bu Evde Senle' şarkısını seslendirdi:

Mutlaka dinleyip, yorum yapmanızı bekliyorum. :F @Bully @mrt-06 @xemrexxx @hayret bi şey @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @GunesinOglu @DarkLeqenD @vadikızı @cookies @OzaN ...​

gece rüyamıza girse kabusumuz olur :) bu güzellik abidesi dişlek tilkiyi nerden buldun :)

gece rüyamıza girse kabusumuz olur :) bu güzellik abidesi dişlek tilkiyi nerden buldun :)
Zuhal Topal'da kendisi dikkatimi çekiyordu ama hiç şarkı söylerken görmemiştim. :F Bugün tesadüfren gördüm ve bakındım. :D

Baya güldüm. :F (Bu arada saçı da peruk. :A )

@Yiğitt bunlar ne canısı ya hayattan soğudum :( Zaten tek dersten büte kalmışım moralim bozuk, iyice çöktüm moralman. ss

Aynen, ben her gün izliyorum eğlenerek. :D Çok kaliteli ve güzel bir program, FOX çok iyi yaptı Zuhal'ı getirerek. :bhr:
Geçen Dürdane ile diğer adam nikah kıyacaktı. Dürdane gelmedi bir türlü. Adam masada oturuyor. Bİr ara yere filan düştü. :F Ahahah. :F

Fox çok akıllı davrandı cidden. Helal olsun.