7 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

2 dizisi tuttu Beren Saat'i reytingli, türkiyenin starı ilan edenler ses verin :D:D:D.
beroşu kösem rolünde beğenmesem de

aşka sürgün :53 bölüm
hatırla sevgili: 68 bölüm
aşk ı memnu : 79 bölüm
fatmagülün suçu ne: 80 bölüm
intikam: 44 bölüm sürmüş:) bu bölüm sayıları türkiyede tutturmak demek :) son 10 yılda farklı dizilerde oynayıp da dizileri kaldırımayan bir halit ergenç bir kenan imirzalıoğlı onların da3 er dizisi var 5 değil:D

beroşu kösem rolünde beğenmesem de

aşka sürgün :53 bölüm
hatırla sevgili: 68 bölüm
aşk ı memnu : 79 bölüm
fatmagülün suçu ne: 80 bölüm
intikam: 44 bölüm sürmüş:) bu bölüm sayıları türkiyede tutturmak demek :) son 10 yılda farklı dizilerde oynayıp da dizileri kaldırımayan bir halit ergenç bir kenan imirzalıoğlı onların da3 er dizisi var 5 değil:D
xxx ve hayalleri:)))

Bu arada şunu da söylemek istiyorum, perşembe günü özellikle bir dönem komedi işlerinin (Aramızda Kalsın, Arkadaşım Hoşgeldin, Boynu Bükükler, Kardeş Payı, Güldür Güldür Show, Paşa Gönlüm, Zengin Kız Fakir Oğlan vb.) favori günüydü, ama son zamanda ağlak kadın dramalarıyla doldu taştı. Komedilerin değerini bilemiyoruz, ortalık da böyle sıkıcı ve gri dizilere kalıyor.

vikipedia bile söyler sana bunu nurgül yeşilçay,kıvanç tatlıtuğ,tubab üyüküstün,hazal kaya, engin altan herkes erken finale maruz kaldı bariz şekilde:D ayrıca senin yıldızın kim tek dizilik neco mu :)))

Kafa mı buluyorsun benimle :))) sen bile inanmıyorsun şu dediklerine:D

Bölüm sayıların bakacak olursak Unutm Beni,Deniz yıldızı gibi dizilerde oynuyanlar Beren Saatten daha yıldız oyuncu :))))
günlük diziler ne alaka :D o zaman çizgi filmleri de katalım :)))
dizi konusunda gerçek bu 1-halit ergenç 2-kenan imirzalıoğlu 3-beren saat (son 10 yılda)

reytingler ve bölüm sayıları öyle diyor :D

2 dizisi tuttu Beren Saat'i reytingli, türkiyenin starı ilan edenler ses verin :D:D:D.
vadi karşı yok olup gidiyor oyunculuk sıfır zaten o kadar yapmacık oynuyor ki buna oyuncu diyenler hayatında hiç film izlememiş büyük ihtimalle kadında oyunculuğun o su olmadığı çok net reytinginin de olmadığı çok açık
ses mi kalır aga kestik o sesleri :D

Biz ki bu reyting sistemine hiç bir şekilde güvenmiyoruz. Bu reyting cihazları 1000 kulumuzda var zaar.
Kalitesiz diziler bile kalite fışkıran dizimizi geçebiliyor. Lakin düşmanlarımızın hesaba katmadığı bir şey var o da dizimizin yurt dışı geliri ve reklam geliriniz yüksek olmasıdır.
Tez vakitte Yılmaz Şahin'in konumundan indirilmesi ve yerine yeni senarist kullarımızdan birinin getirilmesi lazım.

Biz ki bu reyting sistemine hiç bir şekilde güvenmiyoruz. Bu reyting cihazları 1000 kulumuzda var zaar.
Kalitesiz diziler bile kalite fışkıran dizimizi geçebiliyor. Lakin düşmanlarımızın hesaba katmadığı bir şey var o da dizimizin yurt dışı geliri ve reklam geliriniz yüksek olmasıdır.
Tez vakitte Yılmaz Şahin'in konumundan indirilmesi ve yerine yeni senarist kullarımızdan birinin getirilmesi lazım.
365 tane var artık

elem kedere for:A

ay kısa yaz diyoz kısa ::bağır:
ayrıca bu yoruma göre herkes zirveyi alacak:F
ab gurubunda vadi hariç diğer 4 dizide zirveyi alabilir totelde ise yeter dizisi haftaya 6 ortalamayı korursa toteli haftaya alabilir vadiden düşüş bekliyorum gerçi bizim düşmüş halimiz bile 6 reyting oluyor ama virgül farkıyla yeter toteli alabilir haftaya :F

vadi karşı yok olup gidiyor oyunculuk sıfır zaten o kadar yapmacık oynuyor ki buna oyuncu diyenler hayatında hiç film izlememiş büyük ihtimalle kadında oyunculuğun o su olmadığı çok net reytinginin de olmadığı çok açık
ses mi kalır aga kestik o sesleri :D
Hala ses bekleniyor :D cumartesi oldu ses yok:kiki:

Kösem dizisinin içi bildiğimiz boş. Ben sırf Beren hatrına bu kadar bölüm izledim ama beni sıkıyor dizi. Beren için bile katlanamıyorum pek fazla. Muhteşem Yüzyıl etmiyor yani, açık ve net ortada. Sezon sonu bitirilmeli diye düşünüyorum.

Yeter dizisi o muhteşem tekrarlarla bu reytingi mi almış? Ben açıkçası daha iyi gitmesini beklerdim ama daha kötü gitmiş. Yine de çok iyi reytingleri. Bakalım ne yapacak önümüzdeki haftalarda. :)

Kördüğüm dizisi de çok iyi başlamış. Ben izleyeceğim diziyi, merakla bekliyordum zaten. Umarım tekrarlar iyi gider de yerini garantiler. :)

KVP'ye de kocaman tebrikler, o kadar rakibine rağmen, bu kadar yıl olmasına karşın hala çok başarılı..