Hayret Fox'a bekleriz demedin.Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Bölümüyle Yakında Star'da!
Hayret Fox'a bekleriz demedin.Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Bölümüyle Yakında Star'da!
biz susmayız gerçek kaliteden anlayan bizleri sindiremezlerKösem'e ne olmuş öyle diplerde yakın final olur puahahah Yine hüsran gine hüsran arkadaş Beren'de fayda etmedi. Kösemciler ne diyeceklerini şaşırdı onlarda bunu beklemiyordu şok geçiriyolar.
Yeter güzel dizi arada göz atıyorum zaten günde 50 defa tekrarını veriyor Atv rastlamamak münkin değil. Reytingleri gayet iyi dahada artabilir senaryoyu çabuk tüketmezlerse ve sernayoya güzel bir yön verirlerse süprizde yapabili. Cancağazım oyunculuğunu konuşturuyor.
Kördüğüm ilk bölümün gazıyla bu kadar yüksek aldı. İlerliyen bölümlerde düşer pek bişey yok dizide.
Vadiye diyecek pek bir lafım kalmadı.
olabilir neden olmasınMuhteşem Yüzyıl Kösem gün değiştiriyormuş @xemrexxx Star Cumartesiye almaya karar vermiş ne diyorsun.
şans mı vadi başladığı günden beri kaç ton dizi geldi perşembeye ne büyük reklamlarla beklentilerle hepsi yerle bir oldu gitti aha son kurbanda my dizisiKösem düşmüş. En çok bu projede Beren'e üzüldüm. Diğer yapım ve oyuncular çok zarar almaz ama olan Beren' e oldu...
Benim dediğim şeyleri ve diğer fanları yapsaydı yapımcılar ve senarist çok iyi reytingler alırdı. Çok hatalar yaptılar.
Onun dışında Fox'un ana haberi ne kadar çok izleniliyor gerçekten garip. Tabi ben şike demeyeceğim. İzleniliyorsa sunucuları yüzündendir. Ama ATV ana haber bu kadar yüksek oranlar alsa forumda atv şike yapılıyor denilirdi. İşte siyasi tarafları buraya karıştırmamak gerek. Objektif olmamız lazım. Şike yapılsa fox bu kadar yüksek oranlar alamaz.
Vadi AB'de düşmüş baya gerçekten bu dizinin en büyük şansı sağlam rakip gelmemesi. Gelen yeni diziler sağlam olmayınca seyirci Vadi'ye geçiş yapıyor.
Kördüğüm'ü dün bizimkilerde baktı bende biraz baktım ama gerçekten iyi değil yani kalıcı olamaz bence.
La hangi yüzle konuşuyonuz hala siz ))))))) reytingleriniz ortada Ab'de çakılmışsınız oda gittibiz susmayız gerçek kaliteden anlayan bizleri sindiremezler
olabilir neden olmasın
@AlemTo ya düşer dediğimde inanmamıştı al işte beren gelmeden önce 4 reyting alan dizi 3 reytinge düşmüş kim bu kim bizim forumdaki çok az sayıdaki 1-2 kişinin şişirmesinden ibaret sadeceYalan konuşmayın İntikam yayından kaldırılmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl'a da 5 reyting kazandırdı. O gelmeden önceki reytingi -2 idi.
reytinge göre dizi izleme yüzsüzlüğünü göstermememizle konuşuyoruz bizi başkalarıyla karıştırmaLa hangi yüzle konuşuyonuz hala siz ))))))) reytingleriniz ortada Ab'de çakılmışsınız oda gitti
boşa sevinem gülüm dizi ister 13 bölüm sürsün ister 133 senin karadayıdan daha çok izlenip,konuşulacakKösem'e yol gözüktü part 2'ye gider yada gün değişir. Sizin Beren'de Perşembe günleri dizi yapmaz artık..
Gönül rahatlığıyla ''Ben demiştim'' diyebilirsin. Aynen valla söylemiştin.@AlemTo ya düşer dediğimde inanmamıştı al işte beren gelmeden önce 4 reyting alan dizi 3 reytinge düşmüş kim bu kim bizim forumdaki çok az sayıdaki 1-2 kişinin şişirmesinden ibaret sadece
2.kısmı söylemedin elem keder kustun orada mesela @destere ye kalsa kıvançla kenanın da reytingi yok @Çiğdem- e göre de kadın oyuncularda reyting yok farklı yönden olsa da seninki de o hesapGönül rahatlığıyla ''Ben demiştim'' diyebilirsin. Aynen valla söylemiştin.
Ben Kösem'in iyi reyting alacağını tahmin ediyordum fena yanıldım. Ama Beren Saat'in reytinginin olmadığını ve diziye bir etki etmeyeceğini söylemiştim onda yanılmadım.
ben demiştim demeyi veya öngörüm yine tuttu! diye konu açmayı sevmem gören görüyor zaten mesajlarımız konularda o çok bilmişler bu işleri zerre bilmedikleri halde konuştular ve bugün itibariyle çakıldılar artık kösem dizisi için artık yolun sonu geldi biraz daha yayınlanır ve yayından kaldırılır pardon intikam gibi konusu bitti için sezon ortasında final yaparGönül rahatlığıyla ''Ben demiştim'' diyebilirsin. Aynen valla söylemiştin.
Ben Kösem'in iyi reyting alacağını tahmin ediyordum fena yanıldım. Ama Beren Saat'in reytinginin olmadığını ve diziye bir etki etmeyeceğini söylemiştim onda yanılmadım.
aga öyle deme yapsın ya ne güzel kek rakip oluyor karşımızdaKösem'e yol gözüktü part 2'ye gider yada gün değişir. Sizin Beren'de Perşembe günleri dizi yapmaz artık..
Aman abartmayın bu kadar ya ezildi mezildi böyle cümleler sana yakışıyor mu hiç takas dizi bu sonuçta izleniyorsa izlenir izlenmiyorsa izlenmez çok büyütmemek lazım.ben demiştim demeyi veya öngörüm yine tuttu! diye konu açmayı sevmem gören görüyor zaten mesajlarımız konularda o çok bilmişler bu işleri zerre bilmedikleri halde konuştular ve bugün itibariyle çakıldılar artık kösem dizisi için artık yolun sonu geldi biraz daha yayınlanır ve yayından kaldırılır pardon intikam gibi konusu bitti için sezon ortasında final yapar
beren yine vadi karşısında çakıldı hemde ölü vadi karşısında kurtlar vadisi isminin altında ezildi hepsi ve milyon dolarları
10.30 da sınavım vardı sınavdan önce reytinglere bakayım dedim tabloyu görür görmez gülme tuttu arkadaş neye gülüyon ne oldu diyordu gülünmeyecek gibi değil ki
aga öyle deme yapsın ya ne güzel kek rakip oluyor karşımızda
Anca mı söylüyorum yıllardır söylüyorum. Reytingi olsa İntikam yayından kaldırılmazdı bu kadar basit. (Şimdi itiraz edip konuyu uzatma, benim görüşüm böyle)
fatmagül konusundaki görüşün iğrençmiş resmen halkı sapık ilan ettin))Anca mı söylüyorum yıllardır söylüyorum. Reytingi olsa İntikam yayından kaldırılmazdı bu kadar basit. (Şimdi itiraz edip konuyu uzatma, benim görüşüm böyle)
Peki Aşk'ı Memnu ve Fatmagül niye bu kadar çok izlendi diyen olacaktır? Aşk'ı Memnu her ülkede izlenir, senaryosu müthiş, oyuncu kadrosu da 10 numaraydı. Yani Beren olmasa da rahatlıkla izlenirdi. Fatmagül'e gelince, dizi başlamadan Hürriyet gazetesinde Fatmagül'ün tecavüzcüleri diye günlerce yayın yaptılar. Doğan grubunun o zaman Vatan ve Milliyet de elindeydi. Posta ve Radikal (Star'da Doğuş grubuna satılmamıştı) kısacası çok büyük reklamla seks pazarladılar. Türk halkının da buna ne kadar aç olduğu ortada maalesef.
hemen satış yapmış.ssKördüğüm gayet iyi gitmiş, bence daha da yükselecektir. Haftayaki bölüm daha heyecanlı gözüküyor
ııyy daha dizisi kaç kuşak reklam veriyor onu bilmeyen melun konuştu.ssYeter ve Kördüğümün gelmesiyle kösem çökmüş final yakındır