Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?

• Her zamanki gibi muhteşem

Oy: 4 50.0%
  • Fevkaledenin fevkinde

Oy: 4 50.0%
  • Ortalamaydı

Oy: 0 0.0%
  • Anastasialı bölümler daha iyiydi

• Bu ne ki aç diriliş izle

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    8
kötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi :)
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş:)
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok :))

kötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi :)
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş:)
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok :))
@sürgünüm türkçeye çevirir misin:A

@sürgünüm türkçeye çevirir misin:A
Şükran Ovalı, Paramparça'da rol almayacak onu düzelteyim bir kere, yapımcısı yalanladı.