@sürgünüm türkçeye çevirir misinkötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok)
kötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok)
Şükran Ovalı, Paramparça'da rol almayacak onu düzelteyim bir kere, yapımcısı yalanladı.@sürgünüm türkçeye çevirir misin![]()
@sürgünüm türkçeye çevirir misin![]()
ilker aksum şapıyordu kızlarıhatırlamadınmı la kötü yol dizisini? hanı kasabalı esmer kız şehire gelip yollu olmuştu ?![]()
Şükran Ovalı, Paramparça'da rol almayacak onu düzelteyim bir kere, yapımcısı yalanladı.
ilker aksum şapıyordu kızları![]()
seni etiketlemeye gerek yok mecbur yazıcanAa pisçiğini etiketlememiş![]()
herkes ediyorYarının reytinglerini çok merak ediyorum![]()
başladı mı?herkes ediyortotalde yeter sürpriz yapar umarım
![]()