Daredevil'in 2.Sezon Başlangıç Tarihi Öne Çekildi!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Daredevil'in 2.Sezon Başlangıç Tarihi Öne Çekildi!

Daredevil1-e1429665100555-1940x1091.jpg

Netflix’ın büyük yankı uyandırdığı dizilerden bir tanesi olan Daredevil’in 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Başrollerinde; Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Vincent D’Onofrio ve Rosario Dawson’ın yer aldığı dizinin yeni sezonu 25 Mart 2016'da başlayacaktı ancak bugün gelen açıklama ile dizinin tarihi 1 hafta daha erkene çekildi. Böylece dizi 18 Mart'ta 2.Sezonuna başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

blac sailsi derken daredevilide dedim hatta izlemekten yana değildin ayoll sonra @Harunnn60 a diziye yeni başladığını söyledin bende hatta ben ikna ettim onu demiştim şimdide çıktığı hafta bitirdim diyorsun yalancıııı :F:F:F

Olabilir hatırlamıyorum tam olarak ne zaman izlediğimi diğer diziler arasında karışmış olabilir :D

blac sailsi derken daredevilide dedim hatta izlemekten yana değildin ayoll sonra @Harunnn60 a diziye yeni başladığını söyledin bende hatta ben ikna ettim onu demiştim şimdide çıktığı hafta bitirdim diyorsun yalancıııı :F:F:F
Olabilir hatırlamıyorum tam olarak ne zaman izlediğimi diğer diziler arasında karışmış olabilir :D
Jessica Jones konusunda beni şok ettin yalnız. .:D Dizi sonradan açılıyormuş. :D

Jessica Jones konusunda beni şok ettin yalnız. .:D Dizi sonradan açılıyormuş. :D
jessica jones ilk 3 bölümle alakası yok 4.bölümden sonrasınını cnm ama daredevilde öyleydi oalrda 5.bölümle açılmıştı jessica jones haria bölümler izliyorum şuan kurgu çok baska boyutlara taşındı :F:F:F

Ben demiştim Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminden kaçtılar işte. Bu yüzden 1 hafta öne çektiler. :)

Kaptan Amerika 5 Mayıs'ta vizyona giriyor. Aralarında 1 ay var. Marvel korksa onunda yayın tarihini erkene çekerdi. Bu dizi Netflix'in en çok izlenen dizisi suan adamlar niye korksun. Asıl savaş Batman v Superman ve Kaptan Amerika olacak.

Daredevil zaten dizi alanında lider. :)