@Çiğdem- kesin diziye başlar o zaman 3 memeliBari biri Eda Ece'mi kuma alsın.Ya da onu sevecek biri olsun üzülüyorum, aslında Alper Saldıran boşta İDK'ya yakışırdı.
![]()
Sen ne lan bu aralar bana sardın yılan.Alper Saldıran'da pek kas yok, daha çok @denizz19'u çeker diziye.![]()
burada memeye çiğdem karar verirAlper Saldıran'da pek kas yok, daha çok @denizz19'u çeker diziye.![]()
yılanlar sarsın seni zatenSen ne lan bu aralar bana sardın yılan.![]()
Yalan mı Alper'i seviyorsun. Doğruyu söyledim.Sen ne lan bu aralar bana sardın yılan.![]()
Sana ben bir sararım var ya mümkün değil çözemezsin kendini.Yalan mı Alper'i seviyorsun. Doğruyu söyledim.
Ne biliyim bu aralar sana ve Emre'ye sabahtan akşama kadar nefret kusuyorum, içim soğmadı bir türlü haha.![]()
O kırvıcık saçlarınla saracaksan evet çözmem mümkün değil.Sana ben bir sararım var ya mümkün değil çözemezsin kendini.![]()
Uyy kotola bak hele senin dilin çok uzamış koparmak gerek.O kırvıcık saçlarınla saracaksan evet çözmem mümkün değil.![]()
Benim yılan dilimi koparmak mümkün değil.Uyy kotola bak hele senin dilin çok uzamış koparmak gerek.![]()
Kaşınma AtoşBenim yılan dilimi koparmak mümkün değil.Temsili;
![]()
Tavuğunuz vardı dimi sizin.hahah ay manyakmısın nesin bee tövbe estafurullah
ayrıca o kız için kavga etmeleride çok saçma![]()
köyde tavuk horoz hepsi varTavuğunuz vardı dimi sizin.![]()
Yalan mı Alper'i seviyorsun. Doğruyu söyledim.
Ne biliyim bu aralar sana ve Emre'ye sabahtan akşama kadar nefret kusuyorum, içim soğmadı bir türlü haha.![]()
burada memeye çiğdem karar verir
yılanlar sarsın seni zaten![]()
@Çiğdem-Sen ne lan bu aralar bana sardın yılan.![]()
hayır.Diziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt
gk cumartesiye geçtiğinden beri izlemiyomDiziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt
gk cumartesiye geçtiğinden beri izlemiyom![]()
birkaç bölüm izlemiştim ama şu an izlemiyorumDiziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt