Ocak 2016'da Başlayacak Yabancı Diziler

aaa luciferin 1.bölümü ağustos ayında düşmüş nete ayol bu sabah izledim hemen gerçekten çok eğlenceli bir dizi @destere bugün 1.bölüme bak derim dizi hakkında bir fikir sahibi olursun şubatta başlıcakmış sanırım başrol erkek oyuncuyu çok başarılı buldum başrol kadın oyuncuda senin hoşuna gidicektir bence @destere :F
@Harunnn60 @turkuaz @xemrexxx @cookies @Forumdash @Titanium @legolas9900 @mrt-06 @sürgünüm @Castei sizlerde bir göz atın derim @OzaN konusunu açarsan pilot bölüm yorumunu oraya yapalım:Z:Z:Z
lucifer_nasil_dizi.png

@vadikızı
Çiğdem Hanım bakıyorumda baya sevmişsiniz diziyi.:):)

Çiğdem Hanım bakıyorumda baya sevmişsiniz diziyi.:):)
lucifer benim süpernaturaldan en sevdiğim karakterdir bu diziyi ben sadece komedi olucak diye algılamıştım oyüzden elemiştim ama @destere diyince tekrar inceledim fntastik konu olucakmış hemen baktım tabikide gerçi komedi yönüde baya var ama fantastik yönünüe eklemişler baya eğlenceli bir dizi olmuş başroldakı adama bayıldım :A:A:A

lucifer benim süpernaturaldan en sevdiğim karakterdir bu diziyi ben sadece komedi olucak diye algılamıştım oyüzden elemiştim ama @destere diyince tekrar inceledim fntastik konu olucakmış hemen baktım tabikide gerçi komedi yönüde baya var ama fantastik yönünüe eklemişler baya eğlenceli bir dizi olmuş başroldakı adama bayıldım :A:A:A
Sen beni üzdün bu arada onu da söyleyeyim. :(

@Çiğdem- senin bu yaratıklı dizi sevdanı anlayamıyorum, bir de nerede ergen takımı varsa öyle dizileri açıp izliyorsun ya ona da anlam veremiyorum. :A

Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life

Çerezlik bi dizi olur izlerim ben bu diziyi nete düştü mü ilk bölümü? :)

@Çiğdem- senin bu yaratıklı dizi sevdanı anlayamıyorum, bir de nerede ergen takımı varsa öyle dizileri açıp izliyorsun ya ona da anlam veremiyorum. :A
en iyi yabancı diziler fantastik türü bence ben yıllık 20 dizi izlerim 2-3 hariç iğerleri fantastik olur mesala yanı normal dram yada komedi dizileri ben yabanclarda izleyemiyorum:F
ayy senide biliyoruz süpernatural fanıydın sende oradan castiel'i 3 yıl nick olarak kullandın şimdi değiştirmekle unuttum sanma :A:A:A

en iyi yabancı diziler fantastik türü bence ben yıllık 20 dizi izlerim 2-3 hariç iğerleri fantastik olur mesala yanı normal dram yada komedi dizileri ben yabanclarda izleyemiyorum:F
ayy senide biliyoruz süpernatural fanıydın sende oradan castiel'i 3 yıl nick olarak kullandın şimdi değiştirmekle unuttum sanma :A:A:A
war and peace i izle tam senlik bakj lilyciğim de var:A
downton-lily-james1.png

Yalan yok bi ara izliyordum ama ilk sezonu anca bitirmiştim sonra Breaking Bad'i izleyince drama geçiş yaptım ve doğru yolu buldum :A :A
Nick olayının diziyle alakası yoktu ama nick arayışlarına girmiştim zorunluluktan sonra Castei'ye döndü gerçi bunu da burada kullanıyorum sadece :D