aaa sus sen beee izleyecez biz bu diziyi sende bak hatta başroldekı adam çok iyiçiğdemin izlediği dizileri izleyen topiktir çiğdem gibi kas hayvanı görmek istiyordur baştan söyleyeyim@destere @sürgünüm @Castei @Harunnn60
aaa sus sen beee izleyecez biz bu diziyi sende bak hatta başroldekı adam çok iyiçiğdemin izlediği dizileri izleyen topiktir çiğdem gibi kas hayvanı görmek istiyordur baştan söyleyeyim@destere @sürgünüm @Castei @Harunnn60
memelerine kaç beden sütyen alırsın adamınaaa sus sen beee izleyecez biz bu diziyi sende bak hatta başroldekı adam çok iyi
![]()
çiğdemin izlediği dizileri izleyen topiktir çiğdem gibi kas hayvanı görmek istiyordur baştan söyleyeyim@destere @sürgünüm @Castei @Harunnn60
çiğdemin izlediği dizileri izleyen topiktir çiğdem gibi kas hayvanı görmek istiyordur baştan söyleyeyim@destere @sürgünüm @Castei @Harunnn60
Çiğdem Hanım bakıyorumda baya sevmişsiniz diziyi.aaa luciferin 1.bölümü ağustos ayında düşmüş nete ayol bu sabah izledim hemen gerçekten çok eğlenceli bir dizi @destere bugün 1.bölüme bak derim dizi hakkında bir fikir sahibi olursun şubatta başlıcakmış sanırım başrol erkek oyuncuyu çok başarılı buldum başrol kadın oyuncuda senin hoşuna gidicektir bence @destere
@Harunnn60 @turkuaz @xemrexxx @cookies @Forumdash @Titanium @legolas9900 @mrt-06 @sürgünüm @Castei sizlerde bir göz atın derim @OzaN konusunu açarsan pilot bölüm yorumunu oraya yapalım
![]()
@vadikızı
lucifer benim süpernaturaldan en sevdiğim karakterdir bu diziyi ben sadece komedi olucak diye algılamıştım oyüzden elemiştim ama @destere diyince tekrar inceledim fntastik konu olucakmış hemen baktım tabikide gerçi komedi yönüde baya var ama fantastik yönünüe eklemişler baya eğlenceli bir dizi olmuş başroldakı adama bayıldımÇiğdem Hanım bakıyorumda baya sevmişsiniz diziyi.![]()
Sen beni üzdün bu arada onu da söyleyeyim.lucifer benim süpernaturaldan en sevdiğim karakterdir bu diziyi ben sadece komedi olucak diye algılamıştım oyüzden elemiştim ama @destere diyince tekrar inceledim fntastik konu olucakmış hemen baktım tabikide gerçi komedi yönüde baya var ama fantastik yönünüe eklemişler baya eğlenceli bir dizi olmuş başroldakı adama bayıldım![]()
aaaa 1.bölümü izledim ama cnm 2. bölümede bir şans veririz aradığımı bulurum belki ama 3.bölümdede bulamazsam yavas yavas kaçarım o uzaylılar gelmelii yanıSen beni üzdün bu arada onu da söyleyeyim.![]()
en iyi yabancı diziler fantastik türü bence ben yıllık 20 dizi izlerim 2-3 hariç iğerleri fantastik olur mesala yanı normal dram yada komedi dizileri ben yabanclarda izleyemiyorum@Çiğdem- senin bu yaratıklı dizi sevdanı anlayamıyorum, bir de nerede ergen takımı varsa öyle dizileri açıp izliyorsun ya ona da anlam veremiyorum.![]()
war and peace i izle tam senlik bakj lilyciğim de varen iyi yabancı diziler fantastik türü bence ben yıllık 20 dizi izlerim 2-3 hariç iğerleri fantastik olur mesala yanı normal dram yada komedi dizileri ben yabanclarda izleyemiyorum
ayy senide biliyoruz süpernatural fanıydın sende oradan castiel'i 3 yıl nick olarak kullandın şimdi değiştirmekle unuttum sanma![]()
sen de izle gözün kalite görsün işin gücün tavuk göğsü ve baklava
en iyi yabancı diziler fantastik türü bence ben yıllık 20 dizi izlerim 2-3 hariç iğerleri fantastik olur mesala yanı normal dram yada komedi dizileri ben yabanclarda izleyemiyorum
ayy senide biliyoruz süpernatural fanıydın sende oradan castiel'i 3 yıl nick olarak kullandın şimdi değiştirmekle unuttum sanma![]()
war and peace i izle tam senlik bakj lilyciğim de var
![]()
6 bölümcükmüş totonu sık izlebu kız çok pemboş duruyor bunun hatrına çiğ kedi bile yenir ama dizi çok kazık bir konuya sahip) diziyi izlemeyi başarabilirmiyim bilemiyorum
![]()