2015 Yılının En Çok Mesaj Yazan Üyeleri

7800 mesaj fena değil, eski formumuzda değiliz belki ama hala iyi yazıyoruz demek ki. :D

@xemrexxx için sıradan bir yıl olmuş, onu neredeyse geçmeye yaklaşan @sokak sanati'na tebrikler. :D
iltifat mı etmiş hakaret mi belli değil :D

neyse my siz bu ka mesaj çıkıyor normalde 40 bine yakın olurdu :D

İlk 5 gevezeye tebrikler. :D İyi yazmışım ben de. :D

lısteye giren herkese tebrikler arkadaşlar herkese merheba bayaa yazmışım bu sene ne ara bu kadar aktif oldum onu hatırlamaga calısıyorum sabahtan :D

Bu resmi atıp çıkıyorum. :A:A Bye :A

Ber0f0QCIAA11Mw.jpg

nerden nereye eskiden 6 bin mesajı 1 ayda yazardık şimdi koskoca 1 yılda yazmışım :D ilk 1.5 yılki mesaj grafiğini devam ettirseydim şuan 150 bin falan olmuştum ama artık yaşlandık vadi konuları dışındaki konular sarmıyor nerde eski tartışmalar :D

nerden nereye eskiden 6 bin mesajı 1 ayda yazardık şimdi koskoca 1 yılda yazmışım :D ilk 1.5 yılki mesaj grafiğini devam ettirseydim şuan 150 bin falan olmuştum ama artık yaşlandık vadi konuları dışındaki konular sarmıyor nerde eski tartışmalar :D
Aga sen bence @yakup09'un gidişinden sonra düşüşe geçtin. Konulardaki tartışmalarınız efsaneydi muhakkak konu kilitleniyordu. :D

Aga sen bence @yakup09'un gidişinden sonra düşüşe geçtin. Konulardaki tartışmalarınız efsaneydi muhakkak konu kilitleniyordu. :D
yok aga genelle alakalı bi durum eskiden herkesle her konuda tartışırdık o zamanların tadı bi başkaydı çok farklı bi ortam vardı şimdi ki gibi yapaylık yoktu :D