Hem de neredeyse ilk 50'ye giriyormuşum. 1000 mesajı geçmişim. Efsane bir sonuç benim için
Silinen mesajların da olmuştur muhakkak.bu işte bi terslik varşuanda 1,071 ( simdi 1,072 ) mesajım var 1,104 mesaj yazmışım ?
![]()
Silinen mesajların da olmuştur muhakkak.![]()
ayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlardailk beşi ve sonraki 25 i ve de geri kalan tüm forumdaşları tebrik ederim
kendimide kutlayayım iyi yazmışım yeterli bu kadarı![]()
okadar senaryo sınırına rağmen iyi durumdayımayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlarda
aaa bu arada 4.olmak çok güzel şöyle bir bakıyorum 100 kişilik liste var ama 2-3 kişi hariç herkes forumda olan aktif kişiler ayoll hatta liste dışı olup aktif olanlarda var gerçekten forumun büyük başarısı bukadar üyeyi bir arada tutmak ve 4.olarakta benimde bir başarım var![]()
aaa evet 24.sırada iyi bencedeokadar senaryo sınırına rağmen iyi durumdayım
Sihirli annem Halkın yolundanın fragmanı yılın iddalı konusu olurmu acaba @Çiğdem-aaa evet 24.sırada iyi bencede![]()
ayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlarda
aaa bu arada 4.olmak çok güzel şöyle bir bakıyorum 100 kişilik liste var ama 2-3 kişi hariç herkes forumda olan aktif kişiler ayoll hatta liste dışı olup aktif olanlarda var gerçekten forumun büyük başarısı bukadar üyeyi bir arada tutmak ve 4.olarakta benimde bir başarım var![]()