FOX Empire 2. Sezon Yorumları

ayy bu dizi boşlupunda empireye dönebildim iyide oldu yoksa izleyecek birşey yoktu
5-6-7 bölümler izledim 2 bölüm kaldı 9.bölümle sezona rası verdi sanırım dizi son 2 bölümüde izleyip jessina jonese geçiş yapacam 4.bölümde kalmıştım onunda:F

5.bölüm kısa yorumum
andre sonunda istediğine kavuştu şirkete geldi ama son sahnede hakmin kaçırılmasına üzüldümt abikide :(:(:(

6.bölüm kısa yorumum
hakemin tavırları komikti bence silah sahnesinde özellikle :F
cookie son sahende yaptı yapacağını ayol :F:F:F

7.bölüm kısa yorumum
ayy ohaa cookie ile adam yataktan çıkmadılar vlla çüşş yanı luci bu kadına ne yapsa haklı gerçekten :F:F:F

luci sonunda şarkıyı tamamladı bung bung bang bang güzel bir ritimdi ya bayılım hahaha :F:F:F

@sürgünüm @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @destere @cevaa @OzaN @cookies

kız beni niye etiketlemiyosun bende izliyorum ya😳

2x7

Lucious reyiz geçmişinin verdiği öfkeyle şarkıyı tamamladı ve süper bir şarkı oldu :D

Cookie'yi severim ama bu yaptığı yakışmadı :D Öyle ergenler gibi yataktan çıkmıyor filan :D

2x8

Süper bir bölümdü :D

Hakeem ve Freda'nın atışması çok iyiydi :D İlk başta Freda daha iyi dedim ama Hakeem en sonda yaptığı şov yetti kazanmaya :D

Jamal'ın şarkısıda iyiydi, ilk defa bi şarkısını sevdim :D

2x9

Bu bölüm pek iyi değildi :D

Laz'a yazık oldu tamda doğru yolu bulmuştu :D

Jamal taraf değiştirdi heralde, Lucious çok sevinir bu olaya :D

2x10

aysatır,döner bıçağı falan yok mu şu @Çiğdem- i doğramak istiyorum son sahne neydi öyle .ss
uçtu uçtu rhonda uçtu kızcağız koca evde tek geldi biri itekledi öküz gibi merdivenlerden anika galiba yaptı .ss ay bari bişi olmasa bebek gidebilir rhonda kalsın:D
jamal çok adaylık kazandı ödüller topiş seviyor :D kızla da işler ilerliyordu ki kız gerçeği gördü
tricky nn asansörde kadına yaptığı ilginçti :F
camilla geri döndü hemen totoş hakeem aileyi sattı biz olguncu.. lucious ceo değil artık
mimi ile camilla evlenmiş entrikaya for :bhr:
cookienin geçmişine de gittik biraz haishane arkadaşlarını unutmamış :bhr:

point: 1 aslında son sahne yüüznden ama 8.5

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı

2x10

aysatır,döner bıçağı falan yok mu şu @Çiğdem- i doğramak istiyorum son sahne neydi öyle .ss
uçtu uçtu rhonda uçtu kızcağız koca evde tek geldi biri itekledi öküz gibi merdivenlerden anika galiba yaptı .ss ay bari bişi olmasa bebek gidebilir rhonda kalsın:D
jamal çok adaylık kazandı ödüller topiş seviyor :D kızla da işler ilerliyordu ki kız gerçeği gördü
camilla geri döndü hemen totoş hakeem aileyi sattı biz olguncu.. lucious ceo değil artık

ayy bende 9 bölümü izledim 10.bölüm yoktu ama eklenmiş demekki yarın bakarım
umarım jamal diğer tarafa geçiş yapmaz böyle kalsın ayolll :A:A:A

2x10

ay ben hastaydım hiç bir diziyi izlemedim ya inşallah izlicem

2x10 (Sezon Arası)

Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık, epey bir tatmin oldum. :)

Lucious, Jamal'a ''Sen bu kıza sarkıyor musun?'' dediği anda sesli güldürdü. :) Eğer Alicia Keys dizide kalıcı olursa Jamal'ı değiştirebilir bence. :)

Naomi Campbell'in jenerikte ismini gördüğümde bir şeyler yapacağını anlamıştım. Hakeem ile birlikte Lucious'a büyük bir gol attılar. :)

Asıl bomba Anika'dan geldi. Aslında yakıştıramadım kendisine kıskançlık falan olsa anlarım ama para için böyle bir şey yapmasını yakıştıramadım doğrusu. Lucious'un mirasının Rhonda'nınkine değilde kendi çocuğuna kalmasını istiyor ama Lucious daha orta yaşlarında ne zaman ölecekte ona miras kalacak. Çünkü hayatta iken kimseye 5 kuruş para koklatacağını sanmıyorum. :)
8.5/10

2x10

Baya sağlam bir bölümdü.

Anika nasıl bir malsın sen ya, lan böyle gereksiz bi karakter daha görmedim, illa bi haltlar karıştıracak :D

Hakeem yanlış yaptı, bu işin sonu kötü.

Lucious'un silahla ateş ettiği sahnede iyiydi adam haklı tabi :D
9/10

gelsin ikinci sezon iki günde ikinci sezonuda devireyim sırada empire var :)

2x1. Bölüm

ikinci sezonun ilk bölümü harikaydı
lucius un karizması , cookie nin herşeyi, anitanın arkası, becky hiposu, savcı roxane in boobsları, ayrıyetten dopuydu, leziydi, fokuydu püsürüydü derken ilk bölüm rüzgar gibi geçti :))
cookie nin mimi adlı lezosfer ile işbirliği yapıp lucious dan şirketi alma çabaları bu uğurda lezosfer mimiyi anitayla yatağa atmayı göze alışı ama fiyasko sonuç ? :) kazanan yine lucious oldu jamal ın annesi yerine babasını tercih edişide ilginçti anneye bunu yapmayacaktı :)
en güzel sahnelerden biri lucious un frank gathers ı cezaevinde safdışı bırakışıydı? güzel bir sahneydi özellikle frank kendi adamı sandığı kişilerce öldürüldü kötü sürpriz oldu vatandaşa , lucious ne kadar eski karısı cookie ile anlaşamasada kritik anlarda imdada yetişiyor :)

2x2. Bölüm
yine güzeldi bölüm, ispanyol valentine ve melez tiana muhteşemdi :) jamal ın saflığı devam ediyor son noktayı lucious koydu :)
jamal şirketin başına geçti ama çevresindeki tilkilere yem olacak oğlancık çok duygusal biri duygusallığından faydalanacak akbaba çok çevresinde bunlardan biri andrenin karısı rhonda ? andre yi tekrar şirkete aldıracak sanırım
hakeem i şirkete almaya çlışan jamal bir darbede ondan yedi hakeem ergeni şarkıyı internete sızdırdı? cookie ile ortaklaşa işe giriştiler tekrar empire a dönmeye niyeti yok ergenin ?
cezaevindeki gardiyana iyi bir ders verdi, cezaevinde kaydettiği şarkıyı dışarı çıkarmayı başardı lucious ve finalde yargıcı tehtit ederek çıkış vizesini aldı ?

2x3. Bölüm

cookie nin atakları hep boşa çıkıyor üzülüyorum kadına yalnız hakeem ergeniyle hareket ettiği için geçen seneki kadar cookie taraftarı değilim :)
geçen bölüm söyleyecektimde bu bölüm aklıma gelmişken yazayım lucious un avukatı thirsty iyi bir oyuncudur kendisini the wire da önemli bir karakterde izlemiştim bu dizide onu görmek sürpriz oldu :)
yine cookie nin arada yakaladığı başarı ve son anda lucious un hamlesiyle başarısızlığa uğrayışını seyrettik
valentine misket gibi kız ama sevdim kızı yakıyor resmen :)
lucious un öldürdüğü frank in kızı fredada yetenekli bir morcivert? onu kapmaya çalışıyor lucious bakalım başaracakmı
andre tüm girişimlerine rağmen kendisini bir türlü affettiremedi çocuğunun olacağınıda söyledi yinede olmadı beklentisi :)
savcı roxane ise lucious u cezalandırma derdindemi yoksa onunla çiftleşmeyemi çalışıyor belli değil :)

@Çiğdem- bi ara hiç bölümler gelmiyordu sonra gelmişti hangi bölümde gelmeye başlamıştı :)