Bunu da bıraktım.
Bir daha seni etiketlemiycem, bir Kösem mi kaldı?Bunu da bıraktım.![]()
Romantik komedi dizileri sıkıyor beni artık bir süre sonra. ss
Kösem, Poyraz Karayel ve Paramparça.Bir daha seni etiketlemiycem, bir Kösem mi kaldı?![]()
Paramparça'yı da ben bıraktım çok uzadı dayanamıyorum artık.Kösem, Poyraz Karayel ve Paramparça.Üçüne istediğin kadar etiketleyebilirsin.
O Ses Türkiye'ye bakıyorum bir de.![]()
Evet ben Paramparça'yı netten izliyorum da 39.bölümün youtube'ta süresi 2 saat 42 dakikaydı. 😱 Ama uzun olsa da sarıyor hala tempo ve heyecan var dizide Barış Falay'ı da severim zaten iyi renk getirdi diziye.Paramparça'yı da ben bıraktım çok uzadı dayanamıyorum artık.Poyraz bana kalmadan fragman paylaşılıyor zaten.
Ama aklıma yazdım 3'ünü de.
![]()
Oha Yılanların Öcü bile en fazla 2 saat 25 dk oluyordu yuh.Evet ben Paramparça'yı netten izliyorum da 39.bölümün youtube'ta süresi 2 saat 42 dakikaydı. 😱 Ama uzun olsa da sarıyor hala tempo ve heyecan var dizide Barış Falay'ı da severim zaten iyi renk getirdi diziye.![]()
Bu dizinin senaryosu bitti yenı yılda büyük düşüş yaşayacak iddaa ediyorum orjinal senaryoyuçabuk harcadılar türk senaristler iyi yazamıyor![]()
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @destere @vadikızı @sokak sanati
Buna en çok Atacan sevinmiştir.Adamlar showu satmamış
Haberi aldığım yer instagramdaki haberleri doğru çıkan yer.Daha önceki haberleri hep doğruydu.Kendisi cumartesi bomba haber patlatcam diyor bakalım![]()
baklava demese siz olduğunuzdan şüphelenmezdim aslında ama baklava diyince akla sen ve yiğit geliyonuzaaaa sende kaşınıyorsun emre gibi bence atacan efendi![]()
neyse sen my ve my kösem etiketlerine baksana pis şovpişik.ssAynen öteki daha bir sinsi duruyor @Yiğitt'e daha uygun olur, sarışın direkt atlamış üstüne, Çiğdem.
Ben de o kısma çok güldüm.İDK'da parlakçıları çok güzel anlatıyorlar sen de oklava mı bulmuştun neydi, acaba senaristler bizim forumu mu takip ediyor.
![]()
hahah ay manyakmısın nesin bee tövbe estafurullah
ayrıca o kız için kavga etmeleride çok saçma![]()
ayol asıl saçma olan sensinhahah ay manyakmısın nesin bee tövbe estafurullah
ayrıca o kız için kavga etmeleride çok saçma![]()