Show İlişki Durumu: Karışık - Dizi Yorumları

Bölüm sonu çok kötüydü :(

Kösem, Poyraz Karayel ve Paramparça. :Z Üçüne istediğin kadar etiketleyebilirsin. :A

O Ses Türkiye'ye bakıyorum bir de. :D
Paramparça'yı da ben bıraktım çok uzadı dayanamıyorum artık. :D Poyraz bana kalmadan fragman paylaşılıyor zaten. :F Ama aklıma yazdım 3'ünü de. :bhr:

Paramparça'yı da ben bıraktım çok uzadı dayanamıyorum artık. :D Poyraz bana kalmadan fragman paylaşılıyor zaten. :F Ama aklıma yazdım 3'ünü de. :bhr:
Evet ben Paramparça'yı netten izliyorum da 39.bölümün youtube'ta süresi 2 saat 42 dakikaydı. 😱 Ama uzun olsa da sarıyor hala tempo ve heyecan var dizide Barış Falay'ı da severim zaten iyi renk getirdi diziye. :D

Evet ben Paramparça'yı netten izliyorum da 39.bölümün youtube'ta süresi 2 saat 42 dakikaydı. 😱 Ama uzun olsa da sarıyor hala tempo ve heyecan var dizide Barış Falay'ı da severim zaten iyi renk getirdi diziye. :D
Oha Yılanların Öcü bile en fazla 2 saat 25 dk oluyordu yuh. :F Cidden çok şaşırdım nerdeyse 3 saat diziyi yazan senaristlere yazık valla. :(

895872afea6b2270de5c6d164ff7a06b.jpg

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @destere @vadikızı @sokak sanati :)

Buna en çok Atacan sevinmiştir.Adamlar showu satmamış :)

Haberi aldığım yer instagramdaki haberleri doğru çıkan yer.Daha önceki haberleri hep doğruydu.Kendisi cumartesi bomba haber patlatcam diyor bakalım :)

şimd sarışın teyze @Çiğdem- öteki @Yiğitt ghaliba:F

baklava dokunur sana teyzeciğim :F
:D Aynen öteki daha bir sinsi duruyor @Yiğitt'e daha uygun olur, sarışın direkt atlamış üstüne, Çiğdem. :F

Ben de o kısma çok güldüm. :F İDK'da parlakçıları çok güzel anlatıyorlar sen de oklava mı bulmuştun neydi, acaba senaristler bizim forumu mu takip ediyor. :A

:D Aynen öteki daha bir sinsi duruyor @Yiğitt'e daha uygun olur, sarışın direkt atlamış üstüne, Çiğdem. :F

Ben de o kısma çok güldüm. :F İDK'da parlakçıları çok güzel anlatıyorlar sen de oklava mı bulmuştun neydi, acaba senaristler bizim forumu mu takip ediyor. :A
neyse sen my ve my kösem etiketlerine baksana pis şovpişik.ss