2015 Yılının Forum Enleri Belli Oldu!

nickimin üstünde en eğlenceli nickimin altında ise en takip edilen yazsın :A:A:A
İki tane etiket olur mu ki? En çok takip edilen eğlenceli üye gibi bir şey olabilirdi aslında. :F İkisini birleştirip. :A Eeee memnun oldun mu sonuçlardan peki? :A

Ben de kimse kırılmasın diye yazdım da yazdım valla ona rağmen @*YıldırıM*'ı unutmuşum mesela. :(

Gelecek sene sınırlama getirebilirsin aslında. :D
Aynen ona rağmen benim de unuttuğum bazı isimler oldu. Sonradan ekleme yaptım. :( Bakarız ya gelecek seneye daha çok var nasıl olsa. :A

Ama mesela en çok özelden konuşulan üyenin eni olsa ne olacak bir anlam ifade etmiyor bence? :A

Konu açmayı seviyorum hatta foruma konu açmak için giriyorum diyebilirim. Öncelikle beni geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ''Konuları En Çok Beğenilen Üye'' seçen herkese teşekkür ederim. :)

Bunun yanı sıra ''En Sportmen Üye'' seçilmişim. @xdragxx ve @Bully gibi centilmen spor sever arkadaşlarımın yanında bu ödülü de kazanmak gururlandırdı beni. :)

Son olarak ''En İyi Yönetici'' kategorisinde @Bully ve @mrt-06 gibi usta sayılabilecek isimlerin ardından üçüncü sırada yer almışım hiç de fena değil. :)

Edit: Geçen gece ben de liste yapacaktım ama @OzaN bana 2 saatlik fotoraf kesip biçme kilitledi bu yüzden yapmadım. Lütfen kusura bakma. :( @mrt-06

Konu açmayı seviyorum hatta foruma konu açmak için giriyorum diyebilirim. Öncelikle beni geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ''Konuları En Çok Beğenilen Üye'' seçen herkese teşekkür ederim. :)

Bunun yanı sıra ''En Sportmen Üye'' seçilmişim. @xdragxx ve @Bully gibi centilmen spor sever arkadaşlarımın yanında bu ödülü de kazanmak gururlandırdı beni. :)

Son olarak ''En İyi Yönetici'' kategorisinde @Bully ve @mrt-06 gibi usta sayılabilecek isimlerin ardından üçüncü sırada yer almışım hiç de fena değil. :)

Edit: Geçen gece ben de liste yapacaktım ama @OzaN bana 2 saatlik fotoraf kesip biçme kilitledi bu yüzden yapmadım. Lütfen kusura bakma. :( @mrt-06
Yok neyse önemli değil, zaten yeterince oy geldi. :D

@destere benden etiket gelmiyor mu. :A

öncelikle en eğlenceli ve e çok takip edilen üye olmamı sağlayan oy verenlere çok teşekkürler:bhr: özellikle forumun neşesi olmaya devam etmek istiyorum:Z
en geveze @xemrexxx 2.olduğum halde bana fark atmış kimselere kaptırmaz:F
@OzaN türkçeyi iyi kullanıyor ama daha doğrusu biz türkçeyi bilmediğimizden:F
@takas fanatik ve sinirli üyelerde 1.olması normal bencede oy farkı az bile bence :F
@sürgünüm sportmen ve konuları beğenilen herkesle uyumlusun emekte veriyorsun😉
@vadikızı en duygusalmı desek en zırlayanmı bilemedim ama tebrikler tatlım :A
@GunesinOglu ms ile zaten unutulmazlara ismini yazdırdı zaten çıkış normal:F
@destere komiklikte tolga çevikle yarışır 1 yıllık protstosunuda bırakması yaradı:F
@sokak sanati avatarın nicki beğenilmiş ve aktif seçilmişsin üçüde isabetli olmuş:F
@Tolstoyevski flozoflukta çığ atladın resmen gerçekten sende birşeyler var:F
@Bully iyi yönetici seçilmene evindim darısı co-adminliğe diyelim ve sabırlısında evet:F
@Harunnn60 @Aserat editörlüktede sizlere tebrikler adınıza sevindim cidden😉
@Arslan Bey ciddi olman normal yaşını duyunca şaşırmıştım genc yasta fazla olma:F
- yakup09 & xBUGRAx & Yakamoz-Asi - özlenilen umarım dönersiniz diyelim 😉
@denizz19 @mrt-06 yorumlarınızı bende beğeniyorum ayrıca inş bizde tanısırız @mrt-06 😉
@OzaN @Tzira @mrt-06 3 kişi tarafsızlığı paylaşmış ve doğru kişiler :F

2015 yılında hiçbir şey yapmadım. Sadece bir kategoride olmam şaşırtıcı değil :D

Geçen sene "en iyi çıkış yapan üye" ödülünün ardından bu sene de "en iyi editör" dalında zafere ulaşmamı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, ödülü paylaştığım @Harunnn60'a ve diğer kazananlara da buradan tebrikler. :X

öncelikle en eğlenceli ve e çok takip edilen üye olmamı sağlayan oy verenlere çok teşekkürler:bhr: özellikle forumun neşesi olmaya devam etmek istiyorum:Z
@takas fanatik ve sinirli üyelerde 1.olması normal bencede oy farkı az bile bence :F
@destere komiklikte tolga çevikle yarışır 1 yıllık protstosunuda bırakması yaradı:F
@sokak sanati avatarın nicki beğenilmiş ve aktif seçilmişsin üçüde isabetli olmuş:F
@Bully iyi yönetici seçilmene evindim darısı co-adminliğe diyelim ve sabırlısında evet:F
@Arslan Bey ciddi olman normal yaşını duyunca şaşırmıştım genc yasta fazla olma:F
@denizz19 @mrt-06 yorumlarınızı bende beğeniyorum ayrıca inş bizde tanısırız @mrt-06 😉

duygusal dersen sevineceğim canım:D

Herkesi tebrik ediyorum..en iyi çıkış yapan ve en iyi yorumcu üye kategorilerinde en azından listede bulunmakta iyimiş:)
Seçen Herkese teşekkür ederim:)

Hiçbir kategoride yokum ne kadar güzel. :A

Ellerine sağlık kardeşim, çok uğraşmışsın, çok da güzel olmuş. :bhr: @mrt-06

benimde zaten Halkın Polisim var ama o ms kadar hit alamıyor en fazla alanı kurtlar vadisi sihirli annemdi

bide öztürkler vardı @Çiğdem-