Çıkmak zorundayım forumdanMeral güzel diliyle döktürdü.
Kemal reyiz iş başında yine.![]()
Çıkmak zorundayım forumdanMeral güzel diliyle döktürdü.
Kemal reyiz iş başında yine.![]()
Güle güle cancağızım.Çıkmak zorundayım forumdanyorumlaşamayacağız.
Gökhan son iki bölümdür hiç yok, bir sorun mu var diziyle ilgili acaba?gökhanım yokken kemal ortalarda çok görünüyor gökhanıma haber verin kızlar o halleder
![]()
bir rahatsızlık geçirmiş geçen hafta oyüzden yokmuş ama bu bölümde olucağını söylemişti fragmandada var babasını kovuyorduGökhan son iki bölümdür hiç yok, bir sorun mu var diziyle ilgili acaba?![]()
Aynen, Kemal farkı işteGeldim @Yiğitt bölüm harika gidiyor![]()
Cemre yine ortalığı karıştırıyorbir rahatsızlık geçirmiş geçen hafta oyüzden yokmuş ama bu bölümde olucağını söylemişti fragmandada var babasını kovuyordu![]()
Aynen çok fena bir kız ya ama rolünü iyi beceriyor Allahı varAynen, Kemal farkı işte
Cemre yine ortalığı karıştırıyor![]()
Bir Defne etmez amaAynen çok fena bir kız ya ama rolünü iyi beceriyor Allahı var![]()
Ayy senin Cemre yazını Defne diye okudum pardon cemre iyi kız ya Defne fena dedim benBir Defne etmez ama![]()
Oha Mesude'ye bak. 😱Ayy senin Cemre yazını Defne diye okudum pardon cemre iyi kız ya Defne fena dedim ben![]()
Hahaha Serkan'a bak Gökhan'a kabadayılık yapıyor üflese uçacakOha Mesude'ye bak. 😱![]()
Gökhan'ın şu ciğer yemiş hareketleri çok sinir.Hahaha Serkan'a bak Gökhan'a kabadayılık yapıyor üflese uçacakkeşke kavga etseler komik olurdu Serkan'ın dayağı
![]()
Sana benziyor Gökhan aslındaGökhan'ın şu ciğer yemiş hareketleri çok sinir.
Oh Serkan lafı soktu.![]()
Ay ben o kadar kavgacı mıyım. 😱Sana benziyor Gökhan aslındaseni bana öyle anlattı kuşlar
![]()
Ergen ergen espriler yapıyor bir de şu Cemre'nin kardeşi fena bela olacak gibiAy ben o kadar kavgacı mıyım. 😱
Neriman reyize bak, fakir olduğunu her yerde belli ediyor.![]()
O Serkan'ı sevmiyor muydu yav?Ergen ergen espriler yapıyor bir de şu Cemre'nin kardeşi fena bela olacak gibi![]()
Serkan'ı bana ayarla dedi cemreye ama onun sevgilisi var dedi sustu sonra şimdi de annesine oyun yapıyorO Serkan'ı sevmiyor muydu yav?
Mesude gibi karım olsun lan, aldatsam bile yarim diye peşimde gezer töbe yaa![]()
Noel Kızlara bak, çok kezolar.Serkan'ı bana ayarla dedi cemreye ama onun sevgilisi var dedi sustu sonra şimdi de annesine oyun yapıyor
Hahaha evlendirelim seni yiğidim yapmaz desin![]()