Meral Nasıl tatlı lan ne güzel sevindiNoel Kızlara bak, çok kezolar.
Yok, daha gencim canısı ben.![]()
Meral Nasıl tatlı lan ne güzel sevindiNoel Kızlara bak, çok kezolar.
Yok, daha gencim canısı ben.![]()
Hiç güzel değillerdi, duygulanma şimdi.Meral Nasıl tatlı lan ne güzel sevindialtın çikolatalar ne kadar duygulandım
![]()
Beni yalnız bırakıyorsun yaniHiç güzel değillerdi, duygulanma şimdi.
Bu arada ben yatağıma geçiyorum, dondum.Oradan bakacağım. Yarın yorumumu yaparım yine.
![]()
geldim.Beni yalnız bırakıyorsun yanisağlık olsun
İşte sır ortaya çıktı helal Cemre
@Billy Kane hayırsız gelsene
Bu Zeyno da ne iğrenç biri çıktı yahu.
Bölüm biraz durağandı evet bence de ama fena da değildigeldim.çok sarmadı bölüm. okul sahnelerini beğenmedim. defne'nin sahneleri güzeldi güldüm baya.
haftaya daha iyi olacak gibi seziyorum. cemre yeni bir düşman kazandı bence. gökhan'ın babası zarar verebilir zaten dizide kalıcı bir karakter değil bu şekilde aksiyon katarak çıkartırlar. cemre'nin kardeşinin sahnesi epey abartıydı. yaptığı şey çok normalmiş gibi hareketleri inandırıcı değildi. orada paniklemesi gerekirdi. ama diziye farklı hava katacak henüz katamadı ama şu cemre ile evlerinin peşlerine düşerlerse tam kıvamına gelicekler. dediğim gibi tatmin etmedi bölüm beni. fragmanı bekliyorum.
bu bölüm acele yazılmış gibiydi. neyse.Bölüm biraz durağandı evet bence de ama fena da değildibazı sahneler iyiydi yine. Meral öğrendi nihayet merakla bekliyoruz kavuşmalarını
Kafasına şişeyi yedi de çok saçma değil miydi![]()
Hani Meralciydin sen şimdi de Eylül'e mi kaydı gözünBiraz izledimde beğendim dizi belli bi standartın üstünde, sıkılmıyorum izlerken
Ayrıca Eylül süper lan![]()
Ben en başından beri Eylül'ü daha güzel buluyordum zaten ama en havalıları Meral tabiHani Meralciydin sen şimdi de Eylül'e mi kaydı gözün![]()
Eskisi kadar havalı değil onu da drama bürüdülerBen en başından beri Eylül'ü daha güzel buluyordum zaten ama en havalıları Meral tabi![]()
Farketmez her türlü havalıEskisi kadar havalı değil onu da drama bürüdüler![]()
O havasını kaybetmiyor doğruFarketmez her türlü havalı![]()