Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Diziyi izlemeyi bırakınca diziye renk gelmiş. :Z

Ozan, Zeynep'i sıkıştırıp duruyordu ve sonunda bir anda öptü. Bakalım Zeynep hangisine karar verecek? Salih'e de umut verdi. Ozan desen ona aşık bütünüyle zaten.

Bu arada eskiden Nihan kovalardı, Kemal kaçardı. Bu bölümle birlikte Kemal kovalamaya başladı, Nihan kaçmaya başladı. :T:

8. bölüm devam ediyor...

Salih, Zeynep'le olan ilişkisini Kemal'a anlattı. :D Kemal anlayışla karşıladı ama Zeynep çok bozuldu. :( Ben ZeyOz'cuyum. :T:

Ozan bunları yemekte gördü, bakalım tavrı nasıl olacak?

8. Bölüm bitmek üzere...

8. BÖLÜM YORUMU

Of lan ne bölümdü, izlemediğime pişman oldum şu an. 😱

Öncelikle son sahne diyorum, başka da bir şey demiyorum. 😱 Kemal ve Nihan sahneleri çok iyiydi, sonda ise Emir'in gelişi bombeydi. :Z Bakalım ne olacak, merakla diğer bölüme geçiyorum...

Bu arada Salih'in ekmek teknesi yandı, hüzünlendim orada lan. :( Ozan'ın bunu yaptığına inanmıyorum, soğuttu kendinden. :T:

9. bölüme geçtim...

Emir'in büyük planı Kemal'i tuzağa düşürdü. Kemal şu an hapse bile girebilir. Salih ve Kemal çok iyi ikili oldu, bakalım ne yapacaklar? :Z

Bu arada Nihan'ın Kemal'le tuvalet sahnesi hem güldürdü, hem hoşuma gitti. :F

Banu gibi güzel kadını harcıyor bu Emir. :A

9. bölüm bitmek üzere...

9. BÖLÜM YORUMU

Off süper bölümdü bee. :Z

Kemal süper bie şekilde Emir'i most etti, işi hal etti gibi görünüyor ama bu iş burada bitmez ki. Emir'in yine planları çıkar ortaya, fena karışır. :F

Bu arada Banu'nun bebeği başımıza işler açacak gibi.

Bölüm sonu da süperdi. :Z Nihan ve Kemal teleferiğe bindi ve Kemal sen gerçekleri konuşana kadar çalıştırmayacağım dedim. :Z Helal olsun aslanım benim bee. :bhr:

@sokak sanati diziye başlamalısın, müthiş olmuş bölümler. :Z

9. BÖLÜM YORUMU

Off süper bölümdü bee. :Z

Kemal süper bie şekilde Emir'i most etti, işi hal etti gibi görünüyor ama bu iş burada bitmez ki. Emir'in yine planları çıkar ortaya, fena karışır. :F

Bu arada Banu'nun bebeği başımıza işler açacak gibi.

Bölüm sonu da süperdi. :Z Nihan ve Kemal teleferiğe bindi ve Kemal sen gerçekleri konuşana kadar çalıştırmayacağım dedim. :Z Helal olsun aslanım benim bee. :bhr:

@sokak sanati diziye başlamalısın, müthiş olmuş bölümler. :Z

Yok izleyesim yok.:(

10. BÖLÜM YORUMU

Gayet güzel bir bölümdü, sıkmadan izlettirdi. :Z

Özellikle son sahne süperdi. Ben açıkçası oradan Emir çıkar diye bekliyordum, Kemal çıktı. Bakalım açıklayacak mı Nihan? Uzadı bu iş, anlatsın artık. :T:

11. bölüme geçtim...​

Tarık ve yanındaki adam Önder Bey'e çarptı. Neyse ki Emir'in planı tutmadı da Tarık arabadan indi. Bir şey çıkmaz olaydan zaten. :D

Kemal ve Nihan'ın ormandaki sahneleri de güzeldi. :bhr:

11. BÖLÜM YORUMU

Emir'in annesi Ayşen İnci ortaya çıktı ve ortalık yeniden karıştı. :Z Bakalım haftaya ne olacak? Kemal her şeyi çözdü gibi, Ozan'ın başına gelenleri öğrenecek sanırsam bir kaç bölüme.

Bu arada Kemal ve Nihan'ın ''Delibal''lı sahneleri süperdi. :bhr:

11. BÖLÜM YORUMU

Emir'in annesi Ayşen İnci ortaya çıktı ve ortalık yeniden karıştı. :Z Bakalım haftaya ne olacak? Kemal her şeyi çözdü gibi, Ozan'ın başına gelenleri öğrenecek sanırsam bir kaç bölüme.

Bu arada Kemal ve Nihan'ın ''Delibal''lı sahneleri süperdi. :bhr:
Katılıyorum delibal sahnesi çok çok iyidi ya:)

Fragmanda en beğendiğim bölüm Zeynep'in Emir'i arayınca telefonu Nihan'ın açması. Bakalım şimdi neler olacak? Nihan durumu Kemal'e anlatır, sonrası olaylar..

Fragmanda en beğendiğim bölüm Zeynep'in Emir'i arayınca telefonu Nihan'ın açması. Bakalım şimdi neler olacak? Nihan durumu Kemal'e anlatır, sonrası olaylar..
Doğru dedin baya heyecanlı olacak..bu arada Zeynep çok fazla saf ya..hatta bu hâli insanı sinir ediyor...Kemal'in iki Kardeşide başları belada olacak

Doğru dedin baya heyecanlı olacak..bu arada Zeynep çok fazla saf ya..hatta bu hâli insanı sinir ediyor...Kemal'in iki Kardeşide başları belada olacak
Zeynep kimle iş yapıyor onu bile çözemedim. :F
Bir Salih, bir Ozan, bir Emir :F

Fragmanda Salih'e ''seni sevmiyorum'' diyor.

Aslında bu Zeynep ile Kemal çok yakışıyor, Nihan'ın yerine bu kızı koysalardı yıkılırdı. :bhr:
Olabilir ama şu ana kadar oynadığı tüm dizilerde Zeynep'e saf rolü verildi nedense artık..hangi dizide rol alsa hep bu tarz rolleri oynuyor..dizide oynadığı rolleri hep aynı ..belkide oyunculuk kabiliyeti bu kadar bilmiyorum.