Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

f094a54bece328daf28b7263b0e2607a.jpg

Öncelikle Selamünaleyküm vadici abilerim, ablalarım ve agalarım [emoji3]

Son bölümü anca izleyebildim [emoji1] bölüm ne çok iyi ne de çok kötü olmuş. Lakin beklenti çok yüksek olunca sinirler ister istemez gerilmiş. Bence mektup mevzusu haftaya veya ondan sonraki haftaya açıklanır en azından ben öyle umuyorum.

Son bölümü anca izleyebildim [emoji1] bölüm ne çok iyi ne de çok kötü olmuş. Lakin beklenti çok yüksek olunca sinirler ister istemez gerilmiş. Bence mektup mevzusu haftaya veya ondan sonraki haftaya açıklanır en azından ben öyle umuyorum.
Aga avatarı degiş artık

Bu arada hhoşgeldin :D

Hangilerini izledim bilmiyorum ama televizyonda bizimkiler actiginda bende izlerdim o adama nedense bir kıllığım var :A
Niye la :D

Ve Aleykumselam aga hosgeldin.
Bu sezonu gecen sene ile kiyasladiginda sence hangi sezon daha iyidi. ?

Aga avatarı degiş artık

Bu arada hhoşgeldin :D

Niye la :D
Hadi lan ordan [emoji1] hoş bulduk aga sağolasın.
Ve Aleykumselam aga hosgeldin.
Bu sezonu gecen sene ile kiyasladiginda sence hangi sezon daha iyidi. ?
Hoşbulduk aga [emoji1] iki sezonda kendi içinde değerlendirilmeli yoksa yanlış sonuç alırız diye düşünüyorum. Lakin Tilki ve Yasin'nin oyun dışında kalması beni çok üzüyor.

abi yarın açıcam inşallah :)
aga hayırdır ne konusu hayır mı

Ve Aleykümselam agaa hoşgeldin sefalar getirdin nerelerdesin sen ya
o değilde ban mı yemiş kardeşim ben mi yanlış anladım ne oldu gelir gelmez @Polat Şaşmaz