Maskeli Fedai
Favori Üye
Hangisini izledin say bakemYok aga ya en sevmedigim oyunculardan bircok filmini izledim ama sevmiorum
Hangisini izledin say bakemYok aga ya en sevmedigim oyunculardan bircok filmini izledim ama sevmiorum
Hangilerini izledim bilmiyorum ama televizyonda bizimkiler actiginda bende izlerdim o adama nedense bir kıllığım varHangisini izledin say bakem![]()
Aga avatarı degiş artıkÖncelikle Selamünaleyküm vadici abilerim, ablalarım ve agalarım [emoji3]
Son bölümü anca izleyebildim [emoji1] bölüm ne çok iyi ne de çok kötü olmuş. Lakin beklenti çok yüksek olunca sinirler ister istemez gerilmiş. Bence mektup mevzusu haftaya veya ondan sonraki haftaya açıklanır en azından ben öyle umuyorum.
Niye laHangilerini izledim bilmiyorum ama televizyonda bizimkiler actiginda bende izlerdim o adama nedense bir kıllığım var![]()
Ve Aleykumselam aga hosgeldin.Öncelikle Selamünaleyküm vadici abilerim, ablalarım ve agalarım [emoji3]
Son bölümü anca izleyebildim [emoji1] bölüm ne çok iyi ne de çok kötü olmuş. Lakin beklenti çok yüksek olunca sinirler ister istemez gerilmiş. Bence mektup mevzusu haftaya veya ondan sonraki haftaya açıklanır en azından ben öyle umuyorum.
Bir filmini kucukken izlemistim her izledigimde o igrenc film aklima geliyor tiksiniyorumAga avatarı degiş artık
Bu arada hhoşgeldin
Niye la![]()
Sana bir filmini söylesem o filmi izlersen hayranı olursunBir filmini kucukken izlemistim her izledigimde o igrenc film aklima geliyor tiksiniyorum
Söylemedin mi zatenSana bir filmini söylesem o filmi izlersen hayranı olursun![]()
O filmi izlersen seversinSöylemedin mi zaten![]()
Hadi lan ordan [emoji1] hoş bulduk aga sağolasın.Aga avatarı degiş artık
Bu arada hhoşgeldin
Niye la![]()
Hoşbulduk aga [emoji1] iki sezonda kendi içinde değerlendirilmeli yoksa yanlış sonuç alırız diye düşünüyorum. Lakin Tilki ve Yasin'nin oyun dışında kalması beni çok üzüyor.Ve Aleykumselam aga hosgeldin.
Bu sezonu gecen sene ile kiyasladiginda sence hangi sezon daha iyidi. ?
Niye ustunu cizmisler ki ban mi yemis ?
Bilmem bende anlamadımNiye ustunu cizmisler ki ban mi yemis ?
abi yarın açıcam inşallah
aga hayırdır ne konusu hayır mıabi yarın açıcam inşallah![]()
Ve Aleykümselam agaa hoşgeldin sefalar getirdin nerelerdesin sen yaÖncelikle Selamünaleyküm vadici abilerim, ablalarım ve agalarım [emoji3]