Allah aşkına eşkiya vadiden daha mı iyi orda 2 saat karı muhabbeti sıkıcı konuşmalar geçiyor üstelik vadi gibi müzikleri de yok dandik müzikler eşliğinde ölüyor insan sıkıntıdan
vadinin şu hali dahi tüm dizilerden daha iyi ama vadi standartlarına göre malesef beklenen ve istenen seviyede değil bunu bizde söylüyoruz
ayrıca sen Necati Şaşmaz ı hiç tanımamışsın hiç ona bu tür hakaretleri yapma ayıp ediyorsun onunla çalışan onu tanıyan herkes ne kadar mükemmel bir insan olduğunu söylüyor raci ve bahadır vadiyi bırakıp gitti mi gitti kardeşim bu diziye kim sahip çıktı Necati Şaşmaz doğru mu doğru
ilk yıl biz 15 reytingleri gördük mü gördük atv de sonra kanal d ye geçtik mi geçtik sonuç sadece 1 kez alınan 10 rtg ilk sezon 8 ortalama 2.sezon 6.5-7 ortalama
peki soruyorum kanal d nin totalde 7 görebilen kaç tane dizisi var hiç
tutan kaç tane dizi yada programı var yok gibi bişey
youtube a bakıyorum 1 günde 500.000 gibi dehşet oranlar vadicilerin face yorumlarına bakıyorum kanal isyanı var. peki bu bölümler atv de olsa ne olurdu söylim en kötü 9 reyting alırdık çoğu bölüm 10 üstü
her şeyi anlarım ama şu adama laf söylemeyin ya yazıktır günahtır yakışmıyor vadicilere
hainler bizim dizimizi sırt üstü bırakırken o elinden geleni yaptı gecesini gündüzüne katıyor adam programlara bile katılamıyor yapmayın tek adam falan yapma
adam zaten vadinin 1 numarasıydı raci ve bahadır varkende 1 numaraydı her zamanda öyle olacak
raci şaşmaz ayrılmadan önce 2-3 yıl öncesinde diziyle ilgilenmiyordu inşaat sektörüne girmişti bahadırlar sürüklüyordu Necati abide tepkisini koymuş sen diziyle ilgilenmiyorsun diye yalan mı bu
inşaat sektörüne girip servetine servet katmak isteyen raci mi haklı vadiye ömrünü adayan necati abi mi haksız
demiyorum bu işi kusursuz yapıyor ama adamın karakterine laf söyleyene çok ağır konuşurum söylim
ya ne apar toparı kardeşim başladığından beri reklamını yapıyolar röportaj ıvır zıvır neyin apar toparı
herkes bu dizide oynayacağını biliyor siteler haber siteleri kaç gündür reklam şov yapıyolar adamların parayı basıp reklamını yaptılar her yerde dünya artık sosyal medya etrafında dönüyor herkesin elinde telefon internet anında ulaşıyolar herşeye dumanla haberleşme devri bitti herkesin herşeyden haberi var ayrıca sanki kim haberi olsa ne olur vasat altı bir oyuncu altı üstü bu kadar şişirmeyi yoldan geçen adama yapsan yıldız olur
sevmediğin halde yalan rakamlarla yalan konuşuyorsun üstte de yazdım ama anlama sıkıntısı olduğu için yine cevap verememişsin yada işine gelmiyor
ayrıca
@batuhankaralar edho daki aksiyon sahnelerini bi daha izle rezaleti gör yemin ediyorum ilk izlediğimde şoke oldum bu kadar kötü olmasını beklemiyordum yeni dizi özenirler belki diyordum müzikte kötü olunca ortaya komedi gibi sahneler çıkmış bu mu kalite
valla bizim aksiyon sahnelerimiz bin kat daha iyi bu halimiz bile