24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

burada bir çöküş varsa vadide var yerin dibine girdik vlla totel ve ab gurubunda yarı yarıya seyirci kaybı yaşıyoruz 2 grupta 11-12 civarıydık çünkü ama bu ezon ab 4 totel 6 reyting ağırlıklı gidiyoruz zarf bölümü bil 7 reyting alamadı ama bölümün zarfla alakası yoktu bir kuvvetli eleştirim şu bildirimleri halledeyim gelecek vadi bölüm konusunda yorumumu oraya saklıyorum:F:F:F

bereni apar topar reklamsız tanıtımsız çıkardılar ayoll berenin bu bölüm girdiğini çoğu beren hayranı eminimki bilmiyordu bile buna rağmen ab gurubu 6 ortlamadan 8 çıkmış 2 reyting totel ise berensiz 3 alırlardı nerdeyse 5 e dayanmış abc1 i vadiden almak toteli almak kadar önemlidir orayıda almışlar berençökmüş bir iziyi 3 gruptada henüz herkesin haberi olamamsına rağmen toparlayıp diziyi yeniden ayağa kaldırmış gerisi senaritlere kalmış gelecek bölüm totel 5 garanti senaryo iyi işlenirse 1 aya kalmaz 6 reytingte çıkıp zirveye oynar beren etkisini göstermiş ama gerisi senaryo akışına bağlı iyi işlenirse 1 ay sonra bu dizi farklı yerlerde olur iyi işlenmezse berende kurtaramaz dizide en önemli şey senaryo vadinin dibi boylaması senaryonun önemine örnektir 🙂🙂🙂

bütün vadici arkadaşlar senin kadar tarafsız yorum yapabilseydi veya senin kadar güzel olabilselerdi ne güzel olurdu :)))

tempo yüksek falan değildi berenli sahnelerde kalbimizin atış temposu yükseliyordu o kadar :)
ilerde daha güzel senaryolarla eşlik ederlerse beroşuma bizi kimse tutamaz :)

analar ve annelerin finalini bugün izledim her erken final gibi kötüler cezasını buldu iyiler mutlu ve mesut oldu ? :) bazen dizilere erken final yaptırmak işe yarıyor onca eziyet çekiyoruz haftalar boyu ,final gelince hızlandırılmış turla herşey yerli yerine oturuyor :)

@beyazsoy un kulağını çınlatalım dizisi sona erdi üzüldüm :))

pargalı sayesinde almıştır bu reytingi pargalı oynamasa diziye başlamazdım zaten :)
Bu mesajdan finali beğendiğini mi anlamalıyım? :)
Analar ve Anneler daha düşük oranlar almalıydı,bu oranlar onun için çok yüksek :A
Sana sormadık. :A

Vadinin elinde zarf konusu gibi bir konu vardı ve reytinglerin de ufak da olsa artış yaşaması için bir avantaj vardı ama senaristler her zaman olduğu gibi bu konuyu hiç ettiler ve izleyicilere istenileni veremediler ki bu da reytinglerden belli. Fatih Portakal iyi alıştı ama vadiyi geçmeye :A

Asla Vazgeçmem en son baktığımda total de 4-5 arası reytingler alıyordu ne ara 6 reytinge yükseldi ? :A

Kösem'de Beren etkisini gördük :A AB'de 2 reytinglik bir artış yaşamış ki iyi bir başarı, totalde sanırım geçen hafta ilk on beşe girememişti bu hafta ilk ona girmeyi başarmış ve biraz da olsa artış olmuş reytinglerde. Dizi adına iyi bir gelişme. Bu artışın kalıcı mı geçici mi olduğu önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Yetenek Sizsiniz'in de reytinglerde döküldüğü dikkatimden kaçmadı :A Bu programın tarihi geçti artık, bu sene son olmalı.

Osman Sınav'ın dizisi İnadına Aşk'ta dökülmeye başlamış, sezon sonuna kalmadan final yapabilme ihtimali var gibi gözüküyor..

burada bir çöküş varsa vadide var yerin dibine girdik vlla totel ve ab gurubunda yarı yarıya seyirci kaybı yaşıyoruz 2 grupta 11-12 civarıydık çünkü ama bu ezon ab 4 totel 6 reyting ağırlıklı gidiyoruz zarf bölümü bil 7 reyting alamadı ama bölümün zarfla alakası yoktu bir kuvvetli eleştirim şu bildirimleri halledeyim gelecek vadi bölüm konusunda yorumumu oraya saklıyorum:F:F:F

bereni apar topar reklamsız tanıtımsız çıkardılar ayoll berenin bu bölüm girdiğini çoğu beren hayranı eminimki bilmiyordu bile buna rağmen ab gurubu 6 ortlamadan 8 çıkmış 2 reyting totel ise berensiz 3 alırlardı nerdeyse 5 e dayanmış abc1 i vadiden almak toteli almak kadar önemlidir orayıda almışlar berençökmüş bir iziyi 3 gruptada henüz herkesin haberi olamamsına rağmen toparlayıp diziyi yeniden ayağa kaldırmış gerisi senaritlere kalmış gelecek bölüm totel 5 garanti senaryo iyi işlenirse 1 aya kalmaz 6 reytingte çıkıp zirveye oynar beren etkisini göstermiş ama gerisi senaryo akışına bağlı iyi işlenirse 1 ay sonra bu dizi farklı yerlerde olur iyi işlenmezse berende kurtaramaz dizide en önemli şey senaryo vadinin dibi boylaması senaryonun önemine örnektir 🙂🙂🙂
neyin kafasını yaşadığını bi bilsem bi bilsem :D
dizi 3 ten 5 çıktı demiş :D

geçen hafta

MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:53:24 23:47:53 4.04 9.97

bu hafta

MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:59:41 23:46:00 4.65 11.51

dizi 2 reyting arttı demişsin totalde ben körüm galiba! artış sadece 0.6 o da geçen hafta maçlar vardı bu hafta yok :D

daha kimin haberi olacaktı acaba herkese tek tek davetiye mi bastıracaklar herkesin elinde telefon var internet var yedi düvel öğrendi tüm siteler haber yapıyor pohpohluyor şişiriyor reklamını yapıyolar daha neyin haberi olacaktı sanki sharon stone geliyor arkadaş ne diyo bunlar ya :D
Allah tan sevmiyor sevse neler yazacak boş boş konuşmaktan başka bi iş yapmıyorsun dinime kitabıma biraz doğru konuş bari
1 aydır 6 yı geçecekler 7 yi geçecekler vadiyi ezecekler diyorsun sistem değişti en çok bunlara yarayacak diyorsun başlamadan önce ezip geçecek diyorsun her dediğin boş çıkıyor her dediğin yalan çıkıyor hala konuşuyorsun insanda utanma olmaz mı!!!!

Şu ana kadar Vadiyi bir kere bile övdüğünü görmedim. Her yorumunda Vadiyi karaliyosun Berenin o kadar reklami yapildi ama beklenen ilgiyi gorememis. Neyin kafasini yasiyosun bilmiyorum. Ama ortada reklami yapilmayan bir dizi varsa o da Vadidir. 10 senelik zarf aciliyor ama ortada tanitim adina hicbir sey yok

neyin kafasını yaşadığını bi bilsem bi bilsem :D
dizi 3 ten 5 çıktı demiş :D

geçen hafta

MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:53:24 23:47:53 4.04 9.97

bu hafta

MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:59:41 23:46:00 4.65 11.51

dizi 2 reyting arttı demişsin totalde ben körüm galiba! artış sadece 0.6 o da geçen hafta maçlar vardı bu hafta yok :D

daha kimin haberi olacaktı acaba herkese tek tek davetiye mi bastıracaklar herkesin elinde telefon var internet var yedi düvel öğrendi tüm siteler haber yapıyor pohpohluyor şişiriyor reklamını yapıyolar daha neyin haberi olacaktı sanki sharon stone geliyor arkadaş ne diyo bunlar ya :D
Allah tan sevmiyor sevse neler yazacak boş boş konuşmaktan başka bi iş yapmıyorsun dinime kitabıma biraz doğru konuş bari
1 aydır 6 yı geçecekler 7 yi geçecekler vadiyi ezecekler diyorsun sistem değişti en çok bunlara yarayacak diyorsun başlamadan önce ezip geçecek diyorsun her dediğin boş çıkıyor her dediğin yalan çıkıyor hala konuşuyorsun insanda utanma olmaz mı!!!!
senaryo olarak tam dediğim noktadayız vadinin içine ettiler çok pardon zarf konusu rezalet zaten yorumumda belirttim farklı birşey demicem el birliğiyle dizinin içine ettiler 😵

Şu ana kadar Vadiyi bir kere bile övdüğünü görmedim. Her yorumunda Vadiyi karaliyosun Berenin o kadar reklami yapildi ama beklenen ilgiyi gorememis. Neyin kafasini yasiyosun bilmiyorum. Ama ortada reklami yapilmayan bir dizi varsa o da Vadidir. 10 senelik zarf aciliyor ama ortada tanitim adina hicbir sey yok
bu ezon beğendiğim tek bölüm yok nasıl övücem ayoll zarf konusunun içine ettiler dünkü rezalet bölümen bana bahsetme bahsedilicek birşey yok o bölümde 😵😵😵

senaryo olarak tam dediğim noktadayız vadinin içine ettiler çok pardon zarf konusu rezalet zaten yorumumda belirttim farklı birşey demicem el birliğiyle dizinin içine ettiler 😵

bu ezon beğendiğim tek bölüm yok nasıl övücem ayoll zarf konusunun içine ettiler dünkü rezalet bölümen bana bahsetme bahsedilicek birşey yok o bölümde 😵😵😵
sana sürekli kanıtla konuşuyorum sen başka bişey diyorsun utanmanda mı yok 2 reyting totalde arttı diyorsun cevap ver cevap lafı dolandırma
0.6 artmış sadece o da dediğim gibi maç vardı geçen hafta

sana sürekli kanıtla konuşuyorum sen başka bişey diyorsun utanmanda mı yok 2 reyting totalde arttı diyorsun cevap ver cevap lafı dolandırma
0.6 artmış sadece o da dediğim gibi maç vardı geçen hafta
virgül karıştırmam ben reytingte ab gurubunda 6 dan 8 e çıkmış 2 reyting dedim totelde ise
beren olmasa 3 alırdı 5 e dayanmıs dedim 5 e yaklasmıs açısından ve bu bölü beren olmasa 3 alırdı maç olsun olmasın kösem 3 ü geçemezdi bu hafta dizi tamamıyla çökmüştü çünkü
🙂🙂🙂

yahu 97 bölümlük ilk vadiyi iskenderli murolu zamanları izleyen adam şu anki vadiyi nasıl över akıl var mantıuk var çiko doğrusunu yapıyor:D

Bugün yine TOTAL'i unuttu bazı siteler. :F Bu da bir örneği. :A
bizi karşılarına almaya cüret edemez kimse anında yok ederiz:A

yahu 97 bölümlük ilk vadiyi iskenderli murolu zamanları izleyen adam şu anki vadiyi nasıl över akıl var mantıuk var çiko doğrusunu yapıyor:D
vadiin bu son 3 yılını övmek için direk 10.yıldan başlamak lazım eski vadicilerin bu sezoları bölümelri beğenmesi tuhaf ama ben kimsenin görüşüne karışmıyorum ama ben eski vadici olarak bu bölümlere ooooo coşuyoruz dersem yazıklar olsun bana :F
ayrıca beğenen beğensin ben başkası beğeniyor diyemi beğenicem kendi aklım yokmu benim :F

virgül karıştırmam ben reytingte ab gurubunda 6 dan 8 e çıkmış 2 reyting dedim totelde ise
beren olmasa 3 alırdı 5 e dayanmıs dedim 5 e yaklasmıs açısından ve bu bölü beren olmasa 3 alırdı maç olsun olmasın kösem 3 ü geçemezdi bu hafta dizi tamamıyla çökmüştü çünkü
🙂🙂🙂
bende diyorum beren olmasa totalde 5 alırdı beren gelince 4 e düşmüş hadi bakalım
adamlar en son 4 almış aynı reytingi almış
ab de de 1.5 artmış dediğim gibi o kadar reklamı bana yapsalar total 10 ab 20 abc1 25 aldırırdım kesin
4 tü 4 te kalmış seninde öngörün yine tutmadı her zamanki gibi boşa salladın

bizi karşılarına almaya cüret edemez kimse anında yok ederiz:A
Bu anca reyting işlerinden anlamayanları kandırmaca olur sen de biliyorsun ki TOTAL tüm grupları kapsar, izlenmeyi veren gruptur. Perşembe günleri nedense koskoca medya siteleri TOTAL'i yok sayıyorlar, komik. :A

Bu anca reyting işlerinden anlamayanları kandırmaca olur sen de biliyorsun ki TOTAL tüm grupları kapsar, izlenmeyi veren gruptur. Perşembe günleri nedense koskoca medya siteleri TOTAL'i yok sayıyorlar, komik. :A
sıradan siteler olsa neyse birçok tıklanan site böyle başlık atmış :A ayol zaten reytinglere inanan yok herkes kendi kafasındaki reyting oranına göre başlık atıyor :D

bende diyorum beren olmasa totalde 5 alırdı beren gelince 4 e düşmüş hadi bakalım
adamlar en son 4 almış aynı reytingi almış
ab de de 1.5 artmış dediğim gibi o kadar reklamı bana yapsalar total 10 ab 20 abc1 25 aldırırdım kesin
4 tü 4 te kalmış seninde öngörün yine tutmadı her zamanki gibi boşa salladın
ayy dersen deee senin yorumuna düşüncene karışanmı var ben her yorumumda belirtiyorum kimenin düşüncesine karışmam kendiminkinede karıştırtmam 🙂🙂🙂

ayy dersen deee senin yorumuna düşüncene karışanmı var ben her yorumumda belirtiyorum kimenin düşüncesine karışmam kendiminkinede karıştırtmam 🙂🙂🙂
ama ben yalan atanlara milleti kandıranlara sürekli aynı şeyleri söyleyenlere karışırım burda sallamalara da karışırım
totalde aynı reytingi almış 2 reyting arttı diyor sana ne desem az kalır ne desem kız halinle utanmıyormusun sürekli aynı yalanları atmaya ben utanıyorum bak

bak o dediklerin tüm siteler günlerdir reklamlarını yapıp pohpohluyor ama istediklerini yok saysınlar halkta bunları yok sayıyor
4 reytinge gömüleceksiniz ötesi yok!

Bu mesajdan finali beğendiğini mi anlamalıyım? :)

Sana sormadık. :A

her dizinin finali mutlu sonla biter diyorum :) yani beğenmemek mümkün değil iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor her dizinin finalinde :)
bir aşk- memnu da bihterimi kaybetmiştim çok üzülmüştüm:)