- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Sultanı görmek için sabırsızlanıyorum valla.
Gerçek sultan nasıl oluyormuş görsün elemliler. @destere dizi başlayacak nerdesin.
Sultanı görmek için sabırsızlanıyorum valla.
Alt üst edecek sultanımız.Gerçek sultan nasıl oluyormuş görsün elemliler. @destere dizi başlayacak nerdesin.
Alt üst edecek sultanımız.
Rekor yorum bekliyorum.
Gerçek sultan nasıl oluyormuş görsün elemliler. @destere dizi başlayacak nerdesin.
daha bir saat var beroşuma bugün fazla yorum yapamam berene dalıp giderim bitene kadar )
Biz çenemizle yeteriz.İlk bölümün gerisinde kalırsak yuh derim ama kimse yok. Geçen haftayı geçse yetecek gibi sanki.
Biz çenemizle yeteriz.
Anket neden eklemedin? @sokak sanati
@xemrexxx totoşuna sor 2 haftadır coşturuyorum konuyu.ssSenin mi.ss Sen kendini ne sanıyon. 5 yorumdan fazla yorum yaptığın konu mu var.
Unutmuşum birazdan eklerim.
@xemrexxx totoşuna sor 2 haftadır coşturuyorum konuyu.ss
Ay pis egoya bak.ss5. Bölüm konusu sinek avlanmış. 6. Haftada ben vardım da biraz hareket kazandı konu.
Ay pis egoya bak.ss
Az kaldı.
Özet kısa sürer bence. Bölüm uzun olabilir.Yeni bölüme 1 saat var ama ben özetin uzayacaginida düşünüyorum o sebeple 21'de anca başlar.
Özet kısa sürer bence. Bölüm uzun olabilir.
Bu devirde 100 dakika dizi görmedim valla. hele ki Yılmaz Şahin yazıyorsa.ssFragmanlara bakılırsa çok uzun olmayacak. Bölüm 1:40 olur bence. 2 olmaz.
Bu devirde 100 dakika dizi görmedim valla. hele ki Yılmaz Şahin yazıyorsa.ss
İnşallah kısa ve öz olur.Ben yeni bir dizinin doğduğunu düşünüyorum. Kısa ve öz olacak artık dizi zannimca. Poyraz kaç dakika bu arada.
@Ahmad sen bu aksam izlicem dimi.
İnşallah kısa ve öz olur.
Geçen bölüm gibi sürükleyici olursa süresi önemli değil benim için.