Haha
kocabaşın kelle nasıl.fragman bomba ya
bölüm süperdi çok beğendim yine emeklerine sağlık
kocabaşın kelle nasıl.
total: 9.45bölüm 2 saat 8 dk sürdü. reyting tahminlerini alalım?
bana sanki geçen bölüm daha iyiydi gibi geliyor. geçen bölümki reytingi korur ama yükselir mi bilmemtotal: 9.45
ab: 14.35
abc: 13.6
şöyle bi şeyde var. trtnin tüm yapımlar bu hafta düştü dirilişte nasiplenir kesin.bana sanki geçen bölüm daha iyiydi gibi geliyor. geçen bölümki reytingi korur ama yükselir mi bilmem
evet. total:8.50 ab:12.80-13.20 abc :11.70-12.40 arası olur gibi.olsun.çok iyi gidiyoruz.her hafta reyting yükselmesi imkansız zaten. öyle olsa sezon sonuna 30 reyting almamız lazım. artık bu hafta düşük reyting aldık dediğimiz haftalar bile 12ler 11 ler oluyorşöyle bi şeyde var. trtnin tüm yapımlar bu hafta düştü dirilişte nasiplenir kesin.
ama yinede yükseliş bekliyorum. tüm olayları başa koymuşlar. beklenmedik şeyler oldu. kocabaş'ın kellesinin gideceğini düşünmemiştim. hayme ana'nın vuruluşu falan çok fazla merak unsuru bıraktılar.evet. total:8.50 ab:12.80-13.20 abc :11.70-12.40 arası olur gibi.olsun.çok iyi gidiyoruz.her hafta reyting yükselmesi imkansız zaten. öyle olsa sezon sonuna 30 reyting almamız lazım. artık bu hafta düşük reyting aldık dediğimiz haftalar bile 12ler 11 ler oluyor
Misafir vardı kardeşim izleyemedim. Yarın netten izleyeceğim mutlaka yorum yaparım.Bölüm nasıldı ?@DoğuEşrefoğlu kardeşim nerelerdeydin.
dehşetül vahşet. avatarım nasıl.Misafir vardı kardeşim izleyemedim. Yarın netten izleyeceğim mutlaka yorum yaparım.Bölüm nasıldı ?
aynen hele kocabaşın ölümü çok ani oldu.ben fragmanda fake yapılmıştır diye düşünüyordum.hani bölümün sonuna ya da diğer bölüm tuğtekinin gelişinden sonra öldürürlür zannediyordum biçiverdi herifiama yinede yükseliş bekliyorum. tüm olayları başa koymuşlar. beklenmedik şeyler oldu. kocabaş'ın kellesinin gideceğini düşünmemiştim. hayme ana'nın vuruluşu falan çok fazla merak unsuru bıraktılar.
avatarın spoilerın babasını veriyordehşetül vahşet. avatarım nasıl.
hem hayme ananın vuruluşu hemde kocabaşın ölümü peş peşe olunca ben rüya sahnesi çıkacak diye düşünmüştüm.aynen hele kocabaşın ölümü çok ani oldu.ben fragmanda fake yapılmıştır diye düşünüyordum.hani bölümün sonuna ya da diğer bölüm tuğtekinin gelişinden sonra öldürürlür zannediyordum biçiverdi herifi
avatarın spoilerın babasını veriyor