no problemNe söylesem yalan olur. Rakipler çok dişli aynı gün Eşkıya, Aşk Yeniden ve O Ses Türkiye var ve bunlar yerlerini sabitlemiş yapımlar. Ayrıca, aynı gün diğer dizileri de izleyen @xemrexxx napacak bakalım.![]()
no problemNe söylesem yalan olur. Rakipler çok dişli aynı gün Eşkıya, Aşk Yeniden ve O Ses Türkiye var ve bunlar yerlerini sabitlemiş yapımlar. Ayrıca, aynı gün diğer dizileri de izleyen @xemrexxx napacak bakalım.![]()
sensin tutmayacak pis kafanı kırarım seninDizi harcandı hemde tutmayacak bir dizi uğruna.![]()
Hiçbir mecrada merak uyandırma görünen köy kılavuz istemez olanı yazıyorum.sensin tutmayacak pis kafanı kırarım senin![]()
uyandıracağı merakı uyandırdı sürekl ihaber oldu reklam yapıldı yeterinceHiçbir mecrada merak uyandırma görünen köy kılavuz istemez olanı yazıyorum.![]()
Emrecik'in haberlerini takmıyorum.uyandıracağı merakı uyandırdı sürekl ihaber oldu reklam yapıldı yeterinceneyse nerede bu sonuçlar 2 saati geçti
![]()
ben yapmadım ki o haberleriEmrecik'in haberlerini takmıyorum.İnternet paketim bitmeden açılansaydı iyidi.
![]()