Olcay ne demek. 😡İlk 11'ler belli oldu. Yine Olcay oynuyor nefret ettim ya.
Elinde hocanın Gökhan Töre ve Kerim Frei gibi adam var gidip şu futbolcu fukarası, 5 metre yanındaki adama pas atamayan Olcay'ı oynatıyor.
Olcay ne demek. 😡İlk 11'ler belli oldu. Yine Olcay oynuyor nefret ettim ya.
Elinde hocanın Gökhan Töre ve Kerim Frei gibi adam var gidip şu futbolcu fukarası, 5 metre yanındaki adama pas atamayan Olcay'ı oynatıyor.
Geçen yıl Blic'in Mustafa Pektemek ve Necip takıntısı vardı. Şenol hocanın da Olcay takıntısı var. Bi kurtulamadık gittik ya. Şimdi Blic hiç oynatmadığı Oğuzhan'ı transfer etmek istiyor. Mustafa ve Necip'i bedava versek almaz.
Kesinlikle sınıyor ya kurtulamadık şu topçulardan Olcaya 10 numarayı kim verdi 😡Geçen yıl Blic'in Mustafa Pektemek ve Necip takıntısı vardı. Şenol hocanın da Olcay takıntısı var. Bi kurtulamadık gittik ya. Şimdi Blic hiç oynatmadığı Oğuzhan'ı transfer etmek istiyor. Mustafa ve Necip'i bedava versek almaz.
Neymiş efendim Olcay koşuyormuş. Tam atağa çıkarken kaptırdığı toplarla karşı atağa dönen posizyonları napıcağız? Dünya üzerinde 5 metre yanındaki adama pas atamayan bu Olcay'dan başka 10 numara var mı Allah aşkına.
Allah bizim sabrımızı bu Olcay'la mı sınıyor.
Tarbzonspor'un yedek kalecisini alıp başımıza kaptan yapanlar heralde. Yönetim kurulunda futboldan anlayan bir Allah'ın kulu yok ki. 10 numara acilen Olcay'dan alınıp Oğuzhan'a verilmeli.Kesinlikle sınıyor ya kurtulamadık şu topçulardan Olcaya 10 numarayı kim verdi 😡
Ozi almalı gerçekten 10 numarayı benim görüşüm başkanlar futboldan geçmiş adamlar olmalı.Tarbzonspor'un yedek kalecisini alıp başımıza kaptan yapanlar heralde. Yönetim kurulunda futboldan anlayan bir Allah'ın kulu yok ki. 10 numara acilen Olcay'dan alınıp Oğuzhan'a verilmeli.
Başkanın futboldan anlaması şart değil. İbrahim Altınsay ve Abdurrahim Albayrak gibi yöneticilerin bulunması gerekiyor kulüpler de.Ozi almalı gerçekten 10 numarayı benim görüşüm başkanlar futboldan geçmiş adamlar olmalı.
Başkanın futboldan anlaması şart değil. İbrahim Altınsay ve Abdurrahim Albayrak gibi yöneticilerin bulunması gerekiyor kulüpler de.
İbrahim Altınsay, bu genç futbolcuları transfer ettiğinde (Salih Uçan, Ospina ve Şener'in alınmasını da istemişti) ismi çok ön plana çıktı. Bunu gören Fiko adamın üstünü çizdi.
Fiko'ya sorsan dünya kulübüyüz. Yalan dolan Fikret Orman.
Herşey beklenir bizim takımdan Melo yok bu seferFiko'ya sorsan dünya kulübüyüz. Yalan dolan Fikret Orman.
Adamlarda dünyanın her takımında oynayabilecek Muslera var daha ne olsun. Onlarda Melo yok da bizim ön libero da Emre Belözoğlu'mu var. Bizde de yok.Herşey beklenir bizim takımdan Melo yok bu sefer
seninkiaaa tolgaya büyük haksızlık yapılıyor bence çok beyefendi bir adam yanı fenerin o kafesten kaçmış kalecisi gibimi olsun en beyefendi kaleci bizde çok kişilikli bir adam babamda kızıyor tolgaya burdakı yorumlarda o yönde ama ben tolgaya haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben arkandayım tolga
ahhh gitmeseydi keşke ama gitmeden gördüm kendisini çok şükür