- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
arada bir gönderme yapıyorum ama şarkılar zorİçine vadikızı mı kaçtı.![]()
İçine vadikızı mı kaçtı.![]()
vadikızı zorlanmadı bu sefer![]()
Tamam Rihanna o zaman.Yarışmacı benim.Rihanna dersen sevinirim tabi ama Sıla'nın şarkısını sevdiysen de sağlık olsun derim.
![]()
vadikızı zorlanmadı bu sefer![]()
Tamam Rihanna o zaman.![]()
kız işte şikenin belgesi bu dediğinbir yarışmanın daha sonuna geldik ayrıca ufak bir ayrıntı @GunesinOglu 4 sezonda sadece 2 sezonun finalini sunuyor 2 ve 3.sezonları sunmadı sunduğu 2 sezonun finalide 1.ezon sıla rihanna all star yine sıla rihanna bu ayrıntıyada dikkat çekeyim
şimdi kullanıyorum oyumu her ikinizede başarılar 1.sezona oranla daha başa baş mücadele olucak bu sefer final puanlarından dolayı oyüzden daha çok çekişmeli olucaktır hak eden kazansın @denizz19 @sokak sanati![]()
Ne demeye çalışıyorsunBirinin şarkısı çok kötü demeye çalışıyorsun
![]()
Finalde daha çetin bir karşılaşma isterdim. Karar vermem pek zor olmadı maalesef. ^^
Finalde daha çetin bir karşılaşma isterdim. Karar vermem pek zor olmadı maalesef. ^^
Ben de onu düşündüğüm için sonra yollayacaktım oyumuBurada kime laf attığını anlayamadım,oy gönderince anlayacağım![]()
Finale kadar gelme başarısı gösteren @denizz19 ve @sokak sanati'na tebrikler. Zorlu bir sezondu buraya kadar gelmek önemli.
Final oylamasında işim zor olmayacak, bence iki taraftan biri zayıf bir şarkıyı bırakmış finale. Bakalım çoğunluk benimle aynı fikirde mi?![]()
Sanırım bunu söylemem pek etik olmaz 😳Kim iyiydi.![]()
Benim şarkıma mı diyorsun acaba zayıf merak ettimFinale kadar gelme başarısı gösteren @denizz19 ve @sokak sanati'na tebrikler. Zorlu bir sezondu buraya kadar gelmek önemli.
Final oylamasında işim zor olmayacak, bence iki taraftan biri zayıf bir şarkıyı bırakmış finale. Bakalım çoğunluk benimle aynı fikirde mi?![]()
Sanırım bunu söylemem pek etik olmaz 😳