MusicSurvivor All Star I Büyük Final

Bol bol teşekkür etçem ama etmeye üşeniyorum :(

bir yarışmanın daha sonuna geldik ayrıca ufak bir ayrıntı @GunesinOglu 4 sezonda sadece 2 sezonun finalini sunuyor 2 ve 3.sezonları sunmadı sunduğu 2 sezonun finalide 1.ezon sıla rihanna all star yine sıla rihanna bu ayrıntıyada dikkat çekeyim :A:A:A

şimdi kullanıyorum oyumu her ikinizede başarılar 1.sezona oranla daha başa baş mücadele olucak bu sefer final puanlarından dolayı oyüzden daha çok çekişmeli olucaktır hak eden kazansın @denizz19 @sokak sanati :bhr::bhr::bhr:
kız işte şikenin belgesi bu dediğin :F

Finalde daha çetin bir karşılaşma isterdim. Karar vermem pek zor olmadı maalesef. ^^

Finale kadar gelme başarısı gösteren @denizz19 ve @sokak sanati'na tebrikler. Zorlu bir sezondu buraya kadar gelmek önemli. :)

Final oylamasında işim zor olmayacak, bence iki taraftan biri zayıf bir şarkıyı bırakmış finale. Bakalım çoğunluk benimle aynı fikirde mi? :):)

Oyumu kullandım. Rahat bir oylama oldu benim açımdan. İyi olan kazansın. :)

Finale kadar gelme başarısı gösteren @denizz19 ve @sokak sanati'na tebrikler. Zorlu bir sezondu buraya kadar gelmek önemli. :)

Final oylamasında işim zor olmayacak, bence iki taraftan biri zayıf bir şarkıyı bırakmış finale. Bakalım çoğunluk benimle aynı fikirde mi? :):)
Benim şarkıma mı diyorsun acaba zayıf merak ettim :A sılanın en çok satan albümünün en patlayan şarkısı da ondan dedim :A