FOX Empire 2. Sezon Yorumları

2x5

O kadar uzun ara oldu ki yeni sezon gibi oldu neredeyse. :D

Dizi bitmiş bence, hiç tadı heyecanı kalmadı. Belki verdiğim aradan dolayı öyle geldi, sezon sonuna kadar izlemeye devam bakalım. :)

6/10

forumun saatine nolmyş @Çiğdem- in 20 dk öncey azdığı mesaj 6.54 te gözüküyor neyse 2x8 i izledim
hakeem oğlan gözüme girdi sonunda babasını tamamen reddetti lyon adını yok etmesi güzeldi freda çikinellasına da haddini bildirdi
jamal anasıyla babasını oyuna getirdi ikisinin de şarkılarından aldı kampanyayı da kaptı
rhonda anikaya güzel akıl verdi ama hakeemin hyeni kıza aşık olması anikanın planları bozdu son sahnede yeni kızı kaçkırdı galiba
cookie ve yeni kzı kardeşi carolu bulmaya giecek bakalım nolmıuş
mimi de netrasan bir karakter sağı solu belli olmuyor ama empirenın ipleri elinde

point: 8.5

forumun saatine nolmyş @Çiğdem- in 20 dk öncey azdığı mesaj 6.54 te gözüküyor neyse 2x8 i izledim
hakeem oğlan gözüme girdi sonunda babasını tamamen reddetti lyon adını yok etmesi güzeldi freda çikinellasına da haddini bildirdi
jamal anasıyla babasını oyuna getirdi ikisinin de şarkılarından aldı kampanyayı da kaptı
rhonda anikaya güzel akıl verdi ama hakeemin hyeni kıza aşık olması anikanın planları bozdu son sahnede yeni kızı kaçkırdı galiba
cookie ve yeni kzı kardeşi carolu bulmaya giecek bakalım nolmıuş
mimi de netrasan bir karakter sağı solu belli olmuyor ama empirenın ipleri elinde

point: 8.5
sende bu mesajı 8.17 de yazmışsın :))

2x8

Dizi ilk sezonun bir hayli altında gidiyor bence.

Zengin ve tipsiz erkeklerin yanında niye hep güzel kadınlar var lanet olsun fakirlik. Anika bebişim Hakeem senin denginde mi bir de o eşekten çocuk yapacaksın allasen? :(

Hakeem de Laura'ya aşık, en sonda da kızı Anika kaçırdı işler bayağı arap saçına döndü ne olacak bakalım. :)

Son olarak Hakem-Freda kapışması da harikaydı. :)
7.5/10

Alicia Keys işte. :)

CUs2GcsWwAAfv1q.png

bu hafta dizilerim araya giricek empirede girince bu arada izleyecem empire bölümlerini
:F:F:F

sende bu mesajı 8.17 de yazmışsın :))

kız çiğdem bombelere gel senin ergen hakeem örümcük adam olmak istiyormuş yeni filmde 😱 @Harunnn60 @vadikızı
ec495947-de0e-4852-b771-6a0399c8cd48.jpg

Evet gördüm ya saçmalamış bence. 😵 :F
kız çiğdem bombelere gel senin ergen hakeem örümcük adam olmak istiyormuş yeni filmde 😱 @Harunnn60 @vadikızı
ec495947-de0e-4852-b771-6a0399c8cd48.jpg
hahahahha bu olabilir biliyormusunuz çünkü örümcek adam tekrar başa döndü inanılmaz örümcek adamdakı çocukta ayrıldı ve tekrar yeniden seri olarak başlıcak ve yapımcı bu sefer örümcek adamın zenci olmasını istediğini açıklamıştı :F:F:F

hahahahha bu olabilir biliyormusunuz çünkü örümcek adam tekrar başa döndü inanılmaz örümcek adamdakı çocukta ayrıldı ve tekrar yeniden seri olarak başlıcak ve yapımcı bu sefer örümcek adamın zenci olmasını istediğini açıklamıştı :F:F:F
ay pis sussana sen inşallah jamal örümcek adam olur çatlarsın:A

Evet biliyorum ama siyahi bir oyuncu garip durur bence. :F

2x6

Süper bir bölümdü.

Hakeem'in sinirli halleri süperdi be adam harbiden oynuyor şarkılarıda müthiş :D

Cookie'ye geçmiş olsun :D

2x9

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. :)

I matter... you matter... we matter... Valla benim bile bu beatin üzerine söz yazasım geldi. Süperdi ya! :) İkili arasındaki öpüşme ise daha önceden bilmeme rağmen ağzım bir karış havada izledim. 😱

Anika, Hakeem'e olan aşkı için Laura ile savaşmaya başlayacak. (Dengi değil, ne buluyor bu çocukta anlamış değilim :() Delgado'nun da gerçek yüzü ortaya çıktı iyi oldu. :)

8.5/10

ayy bu dizi boşlupunda empireye dönebildim iyide oldu yoksa izleyecek birşey yoktu
5-6-7 bölümler izledim 2 bölüm kaldı 9.bölümle sezona rası verdi sanırım dizi son 2 bölümüde izleyip jessina jonese geçiş yapacam 4.bölümde kalmıştım onunda:F

5.bölüm kısa yorumum
andre sonunda istediğine kavuştu şirkete geldi ama son sahnede hakmin kaçırılmasına üzüldümt abikide :(:(:(

6.bölüm kısa yorumum
hakemin tavırları komikti bence silah sahnesinde özellikle :F
cookie son sahende yaptı yapacağını ayol :F:F:F

7.bölüm kısa yorumum
ayy ohaa cookie ile adam yataktan çıkmadılar vlla çüşş yanı luci bu kadına ne yapsa haklı gerçekten :F:F:F

luci sonunda şarkıyı tamamladı bung bung bang bang güzel bir ritimdi ya bayılım hahaha :F:F:F

@sürgünüm @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @destere @cevaa @OzaN @cookies